Αυτή είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο, σύμφωνα με την αρχαιοελληνική Χρυσή Τομή

    Ημερομηνία:

    Η Anya Taylor-Joy ανακηρύχθηκε η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο, σύμφωνα με επιστημονική μελέτη που βασίστηκε στη χρυσή τομή.

    Η πρωταγωνίστρια των «Queen’s Gambit» και «Furiosa: A Mad Max Saga» βρέθηκε να ανταποκρίνεται κατά 94,66% στη Χρυσή Τομή, η οποία είναι μια μαθηματική εξίσωση που επινόησαν οι Έλληνες σε μια προσπάθεια να μετρήσουν την ομορφιά.

    Η αναλογία μπορεί να εφαρμοστεί σε οτιδήποτε και χρησιμοποιήθηκε από τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι για το τέλειο ανθρώπινο ανδρικό σώμα στο διάσημο έργο του, τον Άνθρωπο του Βιτρούβιου.

    Ποια διάσημη έχει την καλύτερη μύτη στον κόσμο σύμφωνα με τη χρυσή τομή
    Το σκεπτικό πίσω από αυτό είναι ότι όσο πιο κοντά είναι οι αναλογίες ενός προσώπου ή ενός σώματος στον αριθμό 1,618 (Phi / Φ), τόσο πιο όμορφο γίνεται.

    Μια δεκάδα με τις σημερινές γυναίκες διασημότητες καταρτίστηκε χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνικές χαρτογράφησης μέσω υπολογιστή από τον αισθητικό χειρουργό προσώπου της Harley Street, Dr Julian De Silva, ο οποίος χρησιμοποιεί την τεχνολογία στη δουλειά του.

    Σύμφωνα με την έρευνα του Δρ Ντε Σίλβα, τα μάτια, τα φρύδια, η μύτη, τα χείλη, το πηγούνι, το σαγόνι και το σχήμα του προσώπου της Άνια Τέιλορ-Τζόι μετρήθηκαν και ήρθαν πιο κοντά στην ιδέα της τελειότητας των αρχαίων Ελλήνων.

    Η νικητήρια χρυσή αναλογία της Anya Taylor-Joy εξηγείται σύμφωνα με την ανάλυση του Dr Julian De Silva
    Η πρωταγωνίστρια του «Dune», Zendaya κατέλαβε τη δεύτερη θέση με 94,37%, ενώ το μοντέλο Bella Hadid ήταν τρίτη με 94,35% και η «Barbie» Margot Robbie, 33 ετών, τέταρτη με 93,43%. Και οι δέκα πρώτες ήταν κοντά στο τέλειο σκορ, που είναι το 100%.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι σημαίνει αν δεις τον υαλοκαθαριστήρα του αυτοκινήτου σου σηκωμένο -Η νέα μόδα στους ελληνικούς δρόμους

    Ανεξέλεγκτες είναι οι διαστάσεις που έχει λάβει το φαινόμενο της παράνομης στάθμευσης στους δρόμους...

    Εξάπλωση της ευλογιάς των πιθήκων – Στην Σουηδία το πρώτο κρούσμα στην Ευρώπη

    Επί ποδός βρίσκονται οι υγειονομικές αρχές σε όλο τον...

    Χαλκιδική: Νέες πληροφορίες για τον πνιγμό της 8χρονης

    Η οικογένεια της 8χρονης Αγγελικής απαιτεί εξηγήσεις για τον...