Διδυμότειχο: Την Παρασκευή απολογείται ο 32χρονος που κατηγορείται για βιασμό και ξυλοδαρμό της συντρόφου του

    Ημερομηνία:

    Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή (09/08), ζήτησε και πήρε, από την Ανακρίτρια Ορεστιάδας, ο 32χρονος κατηγορούμενος για τα αδικήματα του βιασμού, της ενδοοικογενειακής βίας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράνομης κατακράτησης, σε βάρος της συντρόφου του, στο Διδυμότειχο.

    Ο άνδρας συνελήφθη εχθές το πρωί στο Διδυμότειχο και εμφανίστηκε ενώπιον της Ανακρίτριας λίγο πριν τις 10 το πρωί, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

    Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος προχώρησε σε μία κυνική ομολογία για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του μέσω ανάρτησής του στο TikTok, λέγοντας πως «την έδερνα από τα ΚΤΕΛ μέχρι το σπίτι», ενώ στα ίδια βίντεο έλεγε πως την χτυπούσε ακόμη και μπροστά στο παιδί του.
    Ο ίδιος, φέρεται να την κακοποιούσε και να την βίαζε επί έναν περίπου μήνα, όσο την κρατούσε «φυλακισμένη» στο σπίτι του στο Διδυμότειχο, σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας.

    Σημειώνεται πως η ιατροδικαστική εξέταση της 32χρονης, η οποία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (04/08), έδειξε, μεταξύ άλλων, βιασμό κατ’ εξακολούθηση κατά φύση και παρά φύση.

    Παράλληλα, η γυναίκα έφερε αιματώματα και εκχυμώσεις σε όλο της το σώμα, και τραύματα στο πρόσωπο, στα χέρια, στον κορμό της, αφού δεχόταν μπουνιές, κλωτσιές, ακόμη και χτυπήματα με αντικείμενα, όπως ξύλα.

    Συγκλονιστική ήταν και η μαρτυρία στο enikos.gr, του ιδιοκτήτη του ψητοπωλείου που βρήκε «καταφύγιο» η 32χρονη, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Φώναζε, ούρλιαζε με όλη της την δύναμη “θα με σκοτώσει, με δέρνει βοήθεια!” και μας έδειξε τα χέρια της, τα οποία ήταν μελανιασμένα, σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση. Τα μάτια της ήταν χτυπημένα λες και συμμετείχε σε αγώνα μποξ, ήταν “φουσκωμένα” και κατάμαυρα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Πάτρα τίμησε τον Φιλέλληνα Άρη Μπαμπικιάν (ΦΩΤΟ)

    Στην κατάμεστη από πλήθος κόσμου Καλλιτεχνική αίθουσα Τέχνης, «Gallery...

    Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων: Τα 4 προβλήματα που ταλανίζουν τους προορισμούς κρουαζιερόπλοιων

    Η Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας (ΕΕΚΦΝ), βρίσκεται σε συνεχή...

    Τι συμβαίνει με τα παραμορφωμένα ροδάκινα στη Μακεδονία – Κρίσιμο το επόμενο 10ήμερο

    Μεγαλύτερο και πιο σοβαρό ακόμη και από τις πιο...

    Τράπεζες: Τέσσερις κρίσιμες αλλαγές και ένα μεγάλο στοίχημα με τα επιτόκια να υποχωρούν

    H διαφοροποίηση των εσόδων των τραπεζών αποτελεί το μείζον ζήτημα που έχουν...