Τραγική ήττα για την θλιβερή ΑΕΚ στην Αρμενία! Αδιανόητα λάθη Στρακόσια, έφαγε γκολ από βολέ τερματοφύλακα

    Ημερομηνία:

    Η ΑΕΚ σε μια εμφάνιση απογοήτευση, γνώρισε μια ντροπιαστική ήττα με 3-1 σκορ από την Νόα στην Αρμενία για το πρώτο παιχνίδι των 2 ομάδων στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League, με την Ένωση να καλείται να κάνει την ανατροπή στη ρεβάνς. Πολύ κακή εικόνα από την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα η οποία δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι.

    Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά κακό, με την ΑΕΚ να μην μπορεί καθόλου να μπει στο παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές του Ματίας Αλμέιδα φαινόντουσαν εκτός ρυθμού και δεν μπορούσαν να κάνουν τελικές μπροστά από την εστία της Νόα. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι που είναι αρκετά μέτρια ομάδα είχαν δώσει τη μπάλα στην Ένωση, θέλοντας να χτυπήσουν στην κόντρα επίθεση.

    Οι δυο καλύτερες στιγμές για την ΑΕΚ ήρθαν από στημένες μπάλες, πρώτα στο 8΄όταν η κεφαλιά του Μουκουτνί πέρασε άουτ και στη συνέχεια στο 22΄ με τον Λιβάι Γκαρσία να σκοράρει, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκατσίνοβιτς.

    Παρά το 0-1 η ΑΕΚ δεν πατούσε καλά στον αγωνιστικό χώρο, με τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης να είναι ασύνδετοι. Κάτι που η Νόα εκμεταλλεύτηκε, με τον Πινσόν στο 33΄να ισοφαρίζει με διαγώνιο σουτ για τους γηπεδούχους. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου, με την Ένωση να προβληματίζει με την απόδοση της.

    Κάτι που συνεχίστηκε και στην επανάληψη, με την ΑΕΚ μάλιστα να δέχεται ένα γκολ που μπαίνει μια φορά στα 100 χρόνια. Συγκεκριμένα στο 67ο λεπτό του αγώνα, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Τσαντσάρεβιτς στη προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα, χρίστηκε σκόρερ!

    Το βολέ του Αρμένιου τερματοφύλακα πήρε εκπληκτικά φάλτσα, με την μπάλα από το πουθενά να φτάνει στο τέρμα της Ένωσης. Ο Στρακόσια είχε κάνει τραγική εκτίμηση στην φάση, με αποτέλεσμα να δέχεται ένα τέρμα, με το οποίο οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Air Τεντόγλου πήρε το Χρυσό και απογείωσε όλους τους Έλληνες! Δείτε το άλμα που του έδωσε την πρωτιά

    Ο Μίλτος Τεντόγλου έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του...

    Καταιγίδα Ντέμπι: Καταρρακτώδεις βροχές απειλούν την Τζόρτζια – Tουλάχιστον έξι νεκροί

    Ιστορικές ποσότητες νερού αναμένεται να ρίξει η τροπική καταιγίδα Ντέμπι που...

    Βρισηίδα Ανδριώτου: Ανέβασε την θερμοκρασία στο Instagram – Ο χορός στην παραλία με το μαγιό της

    Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει αυτή την περίοδο η Βρισηίδα...

    Χαμάς: Διαψεύδει ότι επέλεξε προσωρινό ηγέτη στην θέση του Χανίγια

    Διαψεύδει η Χαμάς τις πληροφορίες ότι προσωρινός ηγέτης της θα είναι...