ΠΑΤΡΑ: Και με τη βούλα του ΦΕΚ η νέα διοίκηση του ΕΑΠ

    Ημερομηνία:

    Σε μια νέα τροχιά εισέρχεται το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο καθώς δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Υ.Ο.∆.∆. 818/02.08.2024) η διαπιστωτική πράξης εκλογής Πρύτανη και ορισμού των τεσσάρων Αντιπρυτάνεων του ακαδημαϊκού ιδρύματος.

    Στο αξίωμα του πρώτου Πρύτανη του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) εκλέχθηκε ο Καθηγητής της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών Εμμανουήλ Κουτούζης.

    Οι τέσσερις ορισθέντες Αντιπρυτάνεις είναι: ο Καθηγητής της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών Αθανάσιος Μιχιώτης, ο Καθηγητής της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών Παναγιώτης Καγιαλής, ο Καθηγητής της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Βιώσιμου Σχεδιασμού Ευθύμιος Ζέρβας και ο Καθηγητής της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Βασίλειος Βερύκιος. Η θητεία του Πρύτανη και των Αντιπρυτάνεων του ΕΑΠ είναι τετραετής, με αρχή την 1η Σεπτεμβρίου 2024 και λήξη την 31η Αυγούστου 2028.

    «Η εκλογή Πρύτανη σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής από την ίδρυση του
    Πανεπιστημίου το 1992, το οποίο αποτελεί το μοναδικό δημόσιο πανεπιστήμιο στην Ελλάδα που προσφέρει ανοικτή και εξ αποστάσεως προπτυχιακή και μεταπτυχιακή εκπαίδευση και επιμόρφωση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η νέα διοίκηση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...