“ΣΤΗ ΦΑΚΑ” ΠΑΤΡΙΝΗ: Είχε σηκώσει 5.500 ευρώ από τον λογαριασμό Πατρινής με πρόσχημα το market pass

    Ημερομηνία:

    Στα ίχνη της απατεώνισσας που μαζί με άγνωστο συνεργό της εξαπάτησε μια 55χρονη γυναίκα στην Πάτρα έφθασε μετά από μεθοδική έρευνα η Ασφάλεια Πατρών.
    Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν τη διαδρομή των χρημάτων που έκαναν φτερά από τον τραπεζικό λογαριασμό της συμπολίτισσάς μας και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος μιας γυναίκας που διαμένει στην Αθήνα, ενώ αναζητούν άγνωστο συνεργό της.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες επικοινώνησαν με την 55χρονη γυναίκα από την Πάτρα, παριστάνοντας τους λογιστές και της είπαν πως δικαιούται επίδομα μέσω του market pass. Για να πάρει τα χρήματα, όμως, χρειαζόταν να τους δώσει τους προσωπικούς της κωδικούς και οι αετονύχηδες απέκτησαν πρόσβαση στον τραπεζικό της λογαριασμό και της άρπαξαν το χρηματικό ποσό των 5.500 ευρώ. Η ίδια κατήγγειλε το συμβάν στην Ασφάλεια Πατρών και οι έρευνες απέδωσαν καρπούς.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ: Η Βουλή δεν είναι καφενείο ούτε χώρος προσωπικής χαλάρωσης

    Εγραψε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος Νίκος Κοτρωνιάς: Όπως κανείς...

    «Λόρδος Βύρωνας: Τελευταία Έξοδος», το 4ο PODCAST από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

    Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προχώρησε στην δημοσίευση του τέταρτου...