Στο Σαραβάλι ο Βασίλης Αϊβαλής- Κατέγραψε προβλήματα, συζήτησε λύσεις

    Ημερομηνία:

    Την περιοχή του Σαραβαλίου επισκέφθηκε ο  επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Σπουδαία και Πάλι» Βασίλης Αϊβαλής συνοδευόμενος από Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής του. Ο κ. Αϊβαλής ενημερώθηκε από τους κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και συζήτησε μαζί τους το τρόπο διαχείρισής τους αλλά και προτεινόμενες λύσεις επίλυσής τους.

    Φλίγκος

    «Το Σαραβάλι  είναι μία ιστορική περιοχή η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απελευθέρωση της Πάτρας. Αποτελεί σημείο αναφοράς  για την πόλη και αξίζει μεγαλύτερης προσοχής και καλύτερης αντιμετώπισης από την Δημοτική Αρχή» δήλωσε ο κ. Αϊβαλής. «Δυστυχώς το Σαραβάλι αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα που καθιστούν δύσκολη την καθημερινότητα των κατοίκων του. Προβλήματα τα οποία χρονίζουν και επιδεινώνονται.  Η ύδρευση, η ρύπανση και η  διαχείριση των απορριμμάτων, είναι τα πιο σημαντικά, τα οποία απαιτούν άμεσες παρεμβάσεις. Σε ό,τι αφορά μάλιστα την ανάδειξη του ιστορικού ρόλου της περιοχής, εκκρεμεί εδώ και χρόνια  η ολοκλήρωση του αγάλματος του Κολοκοτρώνη και η τοποθέτησή του στην κεντρική πλατεία του Σαραβαλίου».

    Στο Σαραβάλι ο Βασίλης Αϊβαλής- Κατέγραψε προβλήματα, συζήτησε λύσεις Στο Σαραβάλι ο Βασίλης Αϊβαλής- Κατέγραψε προβλήματα, συζήτησε λύσεις Στο Σαραβάλι ο Βασίλης Αϊβαλής- Κατέγραψε προβλήματα, συζήτησε λύσεις

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βρέθηκε πτώμα άνδρα στη θάλασσα! Μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Ρίου

    Σορός νεκρού ανδρα εκβράστηκε σήμερα το πρωί σε παραλία...

    Χαμηλό ενδιαφέρον για άτοκα δάνεια χωρίς εισοδηματικά κριτήρια

    Μόλις στο 10% του συνολικού προϋπολογισμού του προγράμματος «Αναβαθμίζω...

    Η μάχη της σύνταξης του Πάσχα! Εχει γίνει οποιοδήποτε άλλο Πάσχα κάτι τέτοιο; Κανένα!

    «Απλήρωτοι θα μείνουν το Πάσχα οι συνταξιούχοι», «Πάσχα με...

    Νέος στόχος των γάλλων Ακροδεξιών, να ρίξουν την κυβέρνηση Μπαϊρού

    Δύο υψηλόβαθμα στελέχη του ακροδεξιού κόμματος της Μαρίν Λεπέν...