Ιωάννα Τούνη: Ανέβασε τη θερμοκρασία στην Μύκονο με την εμφάνισή της

    Ημερομηνία:

    Στην Μύκονο βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη αυτές τις μέρες, απολαμβάνοντας στιγμές ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς με την παρέα της. Η influencer χθες (6/8) το βράδυ, πήγε σε γνωστό μαγαζί του νησιού για να διασκεδάσει και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της.

    Όπως βλέπουμε και στα στιγμιότυπα που ανέβασε, με την μορφή του story στο προφίλ της στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη επέλεξε να βάλει ένα μαύρο σετ, το οποίο αποτελείται από μία ιδιαίτερη maxi φούστα και ένα crop top που τονίζει την περιοχή του στήθους.

    Ιωάννα Τούνη: Ανέβασε τη θερμοκρασία στην Μύκονο με την εμφάνισή της

    Μάλιστα, η influencer έδεσε με τέτοιο τρόπο το crop top, έτσι ώστε δημιούργησε και ένα είδος μαντηλιού για τα μαλλιά της.

    Σε story που είχε ανεβάσει τις προηγούμενες ημέρες, η επιχειρηματίας είχε πει για το ταξίδι της στην Μύκονο: «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί αύριο θα πάω Μύκονο κοριτσοπαρέα, χωρίς τον Παρούλη… Να το ζήσουμε ξέγνοιαστα – φοιτητικά».

    «Πρώτη φορά θα πάω ταξιδάκι 2 μέρες χωρίς δουλειά και χωρίς μωρό… Δεν ξέρεις πόσο ενθουσιασμένη είμαι και πόσο το χρειάζομαι. Υστερόγραφο: Αν τολμήσει καμία να μου πει ότι είμαι κακιά μαμά που χαίρομαι που θα αφήσω το μωρό στον μπαμπά του για να πάω διήμερο με φίλες, θα την κάνω μπλοκ», είχε προσθέσει.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα γενέθλια του Ανδρέα Ζαϊμη – ΦΩΤΟ

    Με τα παιδιά και τα εγγόνια του γιόρτασε χθες...

    Περιπέτεια για ζευγάρι στο Κουνουπέλι που χάθηκε στο δάσος – Κινητοποιήθηκαν οι αρχές

    Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση βρέθηκε ένα ζευγάρι που θέλησε...

    “Πάτρα Ενωμένη” – Μαντζουράνης: Σειρά ερωτημάτων για τη δημόσια υγεία

    Μια σειρά ερωτημάτων σχετικά με τη δημόσια υγεία θέτει...