Κέρκυρα: Διαρρήκτες αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο από σπίτι με λεία άνω των 160.000 ευρώ

    Ημερομηνία:

    Διάρρηξη με λεία-μαμούθ σημειώθηκε σε σπίτι στην Κέρκυρα, όταν άγνωστοι εισέβαλαν σε αυτό παραβιάζοντας το παράθυρο και αφαιρώντας χρήματα και τιμαλφή.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του corfutvnews.gr, το σπίτι που βρίσκεται στην Παλαιοκαστρίτσα έγινε στόχος των διαρρηκτών οι οποίοι κατάφεραν να μπουν από το παράθυρο και να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο με 160.000 ευρώ μετρητά.

    Στο χρηματοκιβώτιο, σύμφωνα με την ίδια πηγή, φυλάσσονταν και τιμαλφή άγνωστης αξίας.

    Το θύμα της κλοπής, μια γυναίκα ηλικίας 58 ετών, είπε ότι οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής και έκλεψαν το χρηματοκιβώτιο με τα χρήματα και τα τιμαλφή.

    Φλίγκος

    Η κλοπή καταγγέλθηκε στο πρωί της επόμενης ημέρας στο τμήμα ασφαλείας του νησιού και οι δράστες αναζητούνται.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θα κάνει νέο κόμμα ο Σαμαράς;

    Το πώς τους «παίζει» τους μητσοτακικούς ο πρόεδρος Αντώνης...

    Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 10 έως 13 Ιουνίου

    Κατά την περίοδο 10 έως 13 Ιουνίου, θα καταβληθούν...

    Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Πόλεμος αιωνίων» με ανακοινώσεις και καταγγελίες – «Μπαρούτι» το κλίμα πριν τον 4ο τελικό στο ΣΕΦ

    Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τεράστιο προβάδισμα… τίτλου το βράδυ της...