ΠΑΤΡΑ: Τι λέει ο Θύμιος Λέκκας για τους σεισμούς της νύχτας

    Ημερομηνία:

    Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 12:09 μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή της Ναυπάκτου.

    Σχεδόν δύο ώρες αργότερα σημειώθηκε μετασεισμός 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με ελαφρώς μετατοπισμένο επίκεντρο.

    Ο πρώτος σεισμός ήταν μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, στις 9 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα σημειώθηκε ο δεύτερος, μεγέθους 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με ελαφρώς μετατοπισμένο επίκεντρο.

    Για την επικινδυνότητα των σεισμών μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο καθηγητής Διαχείρισης φυσικών καταστροφών του πανεπιστημίου Αθηνών, Ευθύμιος Λέκκας.

    Σύμφωνα με τον κ. Λέκκα, το μέγεθος των σεισμών δεν είναι ανησυχητικό, καθώς η περιοχή δε βγάζει μεγάλη σεισμούς. Ωστόσο, αναμένονται σεισμοί μικρότερου μεγέθους, οι οποίοι δεν αποτελούν κίνδυνο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ζάκυνθος: Εφιάλτης για 51χρονη στα χέρια του πρώην συντρόφου της

    Καταγγελία βιασμού μίας 51χρονης από τον πρώην σύντροφό της απασχολεί τις...

    Μεγαλόπολη: Άφαντος άνδρας με καραμπίνα που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του

    Άφαντος παραμένει ο οπλισμένος άνδρας που φέρεται να είχε ταμπουρωθεί...

    ΠΑΤΡΑ: Θρήνος για την 33χρονη Αλεξάνδρα – Μητέρα δύο μικρών παιδιών

    Σοκ στην Πάτρα. Εφυγε από την ζωή σε ηλικία...

    «Ο Υπηρέτης δύο Αφεντάδων» έρχεται στην Πάτρα Τετάρτη 9 & Πέμπτη 10 Ιουλίου

    Ο ευρηματικός και δαιμόνιος Γιάννης Κακλέας θα σκηνοθετήσει το φετινό καλοκαίρι...