Περιπέτεια για ζευγάρι στο Κουνουπέλι που χάθηκε στο δάσος – Κινητοποιήθηκαν οι αρχές

    Ημερομηνία:

    Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση βρέθηκε ένα ζευγάρι που θέλησε να απολαύσει τις ομορφιές της περιοχής του Κουνουπελίου, αφού η απώλεια του προσανατολισμού τους τούς ανάγκασε να καλέσουν τις αρχές, που λίγη ώρα αργότερα τους εντόπισαν και τους μετέφεραν σε ασφαλές μέρος.

    Ειδικότερα, το ζευγάρι Ελλήνων ηλικίας περίπου 45 ετών, ξεκίνησε την εκδρομή του με σκοπό να απολαύσει τις ομορφιές της Ηλείας. Ωστόσο η απώλεια του προσανατολισμού τους και η αδυναμία τους να βρουν το δρόμο της επιστροφής, τους οδήγησε να καλέσουν τις αρχές, όπως μεταδίδει το patrisnews.

    Αρχικά κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών και κατόπιν την γραμμή έκτακτης ανάγκης 112, η οποία λαμβάνοντας τις πληροφορίες που τους μετέφερε το ζευγάρι, απέστειλαν στίγμα τόσο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών, όσο και στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

    Άμεσα στο σημείο έφτασαν αξιωματικοί της Π.Υ. Λεχαινών που λίγη ώρα αργότερα εντόπισαν τους αγνοούμενους, ενώ στη συνέχεια και έχοντας δει πως δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας, τους μετέφεραν σε ασφαλές μέρος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα γενέθλια του Ανδρέα Ζαϊμη – ΦΩΤΟ

    Με τα παιδιά και τα εγγόνια του γιόρτασε χθες...

    “Πάτρα Ενωμένη” – Μαντζουράνης: Σειρά ερωτημάτων για τη δημόσια υγεία

    Μια σειρά ερωτημάτων σχετικά με τη δημόσια υγεία θέτει...

    Εμμανουήλ Καραλής: Κοιμήθηκε με το μετάλλιο στο πλευρό του – «Καλημέρα μωρό μου»

    Ο Εμμανουήλ Καραλής πέρασε την πρώτη του νύχτα με το μετάλλιο...