Σκέφτεται να πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της – «Δεν αντέχω μία αηδιαστική συνήθεια του στον ύπνο»

    Ημερομηνία:

    Το ροχαλητό, ο άστατος ύπνος, το παραμιλητό στον ύπνο, και άλλα, είναι συνήθειες που δυστυχώς, δεν χαλάνε μόνο τον ύπνο του πάσχοντα, αλλά και του συντρόφου του. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι σύντροφοι αναζητούν ακραίες λύσεις και μπορεί να σκεφτούν ακόμη και το διαζύγιο.

    Μία γυναίκα έχει φτάσει στο όρια των αντοχών της, αφού ο άνδρας της πέφτει με τα βρώμικα ρούχα της δουλειάς για ύπνο. Περιγράφοντας την κατάστασή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ομολόγησε ότι σκέφτεται ακόμη και το διαζύγιο.

    Λίγο – πολύ, όλοι μας έχουμε συνήθειες που εκνευρίζουν τους αγαπημένους μας. Κάποιος μπορεί να ξεχνάει τα φώτα αναμμένα, ενώ άλλος ξεχνάει να βάλει τα άπλυτα στο καλάθι. Οι σύντροφοι αγαπούν ο ένας τον άλλο,  παρά τις ατέλειες και τα λάθη τους. Ωστόσο η περίπτωση μίας γυναίκας μας υπενθυμίζει ότι, και η υπομονή έχει τα όριά της.

    Όπως εξηγεί η γυναίκα, παρόλο που αγαπάει πολύ τον άνδρα της, εκείνος πάντα θα κάνει κάτι την ώρα του ύπνου που θα την απωθήσει και εκείνη, σκέφτεται ακόμη και τη λύση του διαζυγίου.

    Σε μία ανάρτησή στον ιστότοπο Mumsnet, η γυναίκα είπε ότι, ο άνδρας της, πέφτει για ύπνο στο κρεβάτι κατευθείαν μετά τη δουλειά, χωρίς να αλλάξει ρούχα βρωμίζοντας έτσι, και το κρεβάτι.

    «Είναι γεμάτος λάδια και δεν κάνει μπάνιο πριν κοιμηθεί»

    Ο άνδρας της είναι σεφ, και συχνά, τα ρούχα του είναι γεμάτα από υπολείμματα φαγητών και λάδια, τα οποία λερώνουν τα καθαρά σεντόνια. Όπως παραδέχεται η γυναίκα, μαλώνουν συνέχεια για το θέμα αυτό και δυο φορές, κινδύνευσε ο γάμος τους. Όπως λέει κατά τα άλλα το ζευγάρι είναι «μια χαρά».

    Συγκεκριμένα, γράφει: «Χθες δεν κουράστηκε πολύ στη δουλειά. Πήγε για ύπνο, με τα ρούχα της δουλειάς, στο κρεβάτι που, πριν από λίγο, είχα αλλάξει σεντόνια.

    «Είμαι παράλογη που θέλω να τον χωρίσω;»

    «Είναι σεφ και μαλώνουμε για το θέμα αυτό σχεδόν κάθε μέρα. Είμαι παράλογη που θέλω να τον χωρίσω για αυτό το πράγμα; Πέρα από αυτό, συνήθως είναι εντάξει, αλλά έχει μεγαλώσει σε πολύ βρώμικο σπίτι», αναφέρει η γυναίκα.

    Αν και όπως είπε, δεν έχει πράγματι σκοπό να τον χωρίσει γι’ αυτό, οι αναγνώστες έσπευσαν να εκφράσουν τη γνώμη τους, λέγοντας πως δεν υπήρχε περίπτωση να αντέξουν να είναι με κάποιον που κάνει κάτι τόσο αηδιαστικό.

    Κάποιος αναγνώστης, έγραψε: «Για μένα αυτό θα ήταν απαράδεκτο. Μπορείς να του πεις ότι πρέπει να κάνει μπάνιο και να του δώσεις καθαρές πιτζάμες; Το καταλαβαίνω ότι είναι κουρασμένος αλλά, αν εγώ άλλαζα σεντόνια και ξάπλωνε ο άνδρας μου βρώμικος, θα είχα τρελαθεί!»

    Ένας άλλος, πρόσθεσε: «Τι βρωμερό σίχαμα. Έχεις άλλο δωμάτιο; Στείλε τον εκεί μέχρι να μάθει να φέρεται. Άκουσε με και δεν θα χάσεις».

    Ένας τρίτος, σχολίασε: «Φυσικά και δεν είναι παράλογο. Πρέπει να τον χωρίσεις που φέρεται έτσι. Τουλάχιστον πρέπει να τον κλειδώσεις έξω από την κρεβατοκάμαρα και να μην τον αφήσεις να μπει αν δεν κάνει πρώτα μπάνιο. Αδιανόητο. Τον βρωμιάρη, ρίξε τον πίσω στη θάλασσα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έκθεση “φωτιά” για τις συντάξεις γήρατος

    Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση Ήλιος , η κατάσταση...

    Έρχεται μεγάλη μεταβολή του καιρού από Οκτώβριο σύμφωνα με τα Μερομήνια 2024

    Τα Μερομήνια κάνουν τη δική τους πρόβλεψη μέσα από τη γνωστή πανάρχαια μέθοδο...

    Γιγάντιο άγαλμα της Μέριλιν Μονρόε θα μεταφερθεί μετά από χρόνια διαμάχης

    Γιγάντιο άγαλμα της Μέριλιν Μονρόε στο κέντρο του Παλμ...

    ΛΑΔΙ: Μια καλή σοδειά θα φέρει μείωση τιμών

    Οι εκτιμήσεις για αύξηση της φετινής παραγωγής ελαιολάδου στην...