Prime Time: «Σπάνε» σε δύο δόσεις οι πρεμιέρες των σειρών – Πότε θα κάνουν έναρξη

    Ημερομηνία:

    Το τηλεοπτικό τοπίο είναι υπό διαμόρφωση, καθώς νέες σειρές, εκπομπές, reality shows και άλλα προγράμματα αναμένεται να κάνουν από τον Σεπτέμβρη την πρεμιέρα τους.  Αγαπημένα προγράμματα της περσινής σεζόν συνεχίζουν με νέες εξελίξεις και πρόσωπα, ίσως ωστόσο αναδιαμορφωθούν οι ημέρες μετάδοσής τους.

     

    Η Γη της Ελιάς: Εκπλήξεις στην 4η σεζόν της σειράς – Το νέο ειδύλλιο που θα τρελάνει τους τηλεθεατές

    Η Prime Time λοιπόν, «επιστρέφει» πλήρως ανανεωμένη και σύμφωνα με τις πληροφορίες της Real Life θα «σπάσει» τις πρεμιέρες της σε δύο δόσεις.

     

    Πώς θα διαμορφωθεί η Prime Time τη νέα σεζόν

    Σε δύο δόσεις λοιπόν, θα ρίξουν τα κανάλια τα νέα τους «όπλα» στη μάχη της prime time έπειτα από μια νέα συμφωνία, που βάζει κάποιους κανόνες, αλλά αφήνει και ελευθερία κινήσεων. Η «κορδέλα» της βραδινής ζώνης θα κοπεί τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, οπότε, βάσει της άτυπης συμφωνίας των καναλιών, θα παραταχθούν – το ένα απέναντι στο άλλο – όλα τα projects μυθοπλασίας (και μη) που προορίζονται για το slot των 21:00.

     

    «Άγιος έρωτας»: Μια ιστορία αγάπης που καθηλώνει – Δείτε το πρώτο εντυπωσιακό teaser τρέιλερ της νέας σειράς

     

    Στη λεγόμενη «μάχη των μαχών», τα κανάλια αποδύονται σε αγώνα δρόμου για να προλάβουν στις 23 Σεπτεμβρίου να ξεκινήσουν ο «Άγιος έρωτας» (με Δημήτρη Γκοτσόπουλο και Δανάη Παππά) στον Alpha, το «Gran Hotel» στον ΑΝΤ1, η «Γη της ελιάς» στο Mega και η «Φάρμα» στο Star.

     

    Στην άτυπη συμφωνία μετέχουν και φέτος το Mega, o ANT1, ο Alpha και το Star, ενώ απέχει από τις σχετικές συνεννοήσεις ο ΣΚΑΪ. Η δεύτερη φουρνιά, που περιλαμβάνει δυνατούς τίτλους και σειρές, στις οποίες έχουν επενδυθεί πολλές προσδοκίες, θα βγει στον αέρα τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου.

     

    Αποκλειστικό: Από τις «Ψυχοκόρες» μπαίνει στο «Grand Hotel»

    Για να αντιμετωπίσουν τις σημαντικές καθυστερήσεις, που σημειώθηκαν φέτος στην έναρξη των γυρισμάτων, οι τηλεοπτικοί σταθμοί, λαμβάνοντας υπ’ όψιν και το SOS των παραγωγών για πίστωση περισσότερου χρόνου, αποφάσισαν να δώσουν μεγαλύτερο περιθώριο για τις σειρές του δεύτερου slot της prime time.

     

     

    Έτσι, ο δεύτερος κύκλος της «Μάγισσας: Η φλεγόμενη καρδιά» με τη Μαρία Κίτσου έρχεται στον ΑΝΤ1 τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, ενώ την ίδια εβδομάδα θα ξεκινήσουν στον Alpha «Ο τιμωρός» με τον Δημήτρη Λάλο, η «Διάφανη αγάπη» με τον Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη, «Ο γιατρός» με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και η κωμωδία «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα».

     

    Το Mega, από την πλευρά του, από τις 7 Οκτωβρίου θα προσθέσει τα νέα του «όπλα» στη βραδινή μάχη, με το «Ταμπού» των Ανδρέα Γεωργίου-Βάνας Δημητρίου, την κωμική σειρά «Έχω παιδιά» και το «Maestro».

     

    Και ενώ στα «χαρτιά» η συμφωνία έχει κλείσει, ακόμα δεν είναι βέβαιο ότι θα προλάβουν όλοι να βγουν στον προβλεπόμενο χρόνο. Πηγές της τηλεοπτικής αγοράς αναφέρουν ότι η φετινή συμφωνία κυρίων θέτει κάποιους βασικούς κανόνες, χωρίς να προσδιορίζει με ακρίβεια ποια προγράμματα θα ξεκινήσουν.

     

    Πιο συγκεκριμένα, το άτυπο deal των καναλιών οριοθετεί τις ζώνες ως εξής. Στις 23 Σεπτεμβρίου θα βγουν μόνο προγράμματα, που θα μεταδίδονται από τις 20:00 έως τις 22:30-23:00, ενώ στις 7 Οκτωβρίου το δεύτερο slot της prime time και η late night ζώνη.

     

    Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι στο εν λόγω deal περιλαμβάνονται και… ποσοστώσεις, ώστε να μη βρεθεί ένα κανάλι που είναι πιο έτοιμο να καλύψει από άκρη σε άκρη όλες τις ώρες του εκάστοτε slot και κάποιο άλλο να μην έχει πρόγραμμα. «Η συμφωνία δίνει μια σχετική ελευθερία να βγάλουν στον αέρα όποια προγράμματα έχουν έτοιμα, άλλος μπορεί να βγάλει στις 23 Σεπτεμβρίου πρόγραμμα των 20:00 και άλλος των 21:00, αλλά σε συγκεκριμένο ποσοστό ωρών», αναφέρει υψηλόβαθμο τηλεοπτικό στέλεχος.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χανιά: Έντονη κινητικότητα στη βάση της Σούδας – Αμερικάνικα πλοία… πάνε κι έρχονται

    Με την κατάσταση στη Μέση Ανατολή να ταλαντεύεται στο...

    Ιάσονας Φωτήλας: «Ο Δήμος Δυτ. Αχαΐας στο επίκεντρο του Πολιτισμού»

    Συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού, αρμόδιο για θέματα σύγχρονου...

    Φωτιά στη Βάρη: Προφυλακίστηκε ο 66χρονος καθηγητής

    Κρίθηκε προφυλακιστέος ο 66χρονος για τη φωτιά στη Βάρη...

    ΝΕΟ ΤΡΟΧΑΙΟ- ΙΧ έφερε τούμπα και έμεινε στη μέση του δρόμου! (ΦΩΤΟ)

    Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (8/8) στο...