SOS ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ Κίνδυνος από ένα μεγάλο αυλάκι στον Απιδεώνα – Τι θα γίνει αν κάποιο παιδί πέσει μέσα; ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Στον Απιδεώνα Αχαϊας οι κάτοικοι είναι σε απόγνωση. Ένα αυλάκι που περνάει μπροστά από τα σπίτια τους αποτελεί εστία μόλυνσης με αποτέλεσμα ιδιαίτερα λόγω της ζέστης, η ζωή τους να γίνεται ανυπόφορη. Το αυλάκι είναι ακάλυπτο και όπως εύκολα μπορεί να συμπεράνει κάποιος, αν ένα παιδί γλιστρήσει και πέσει μέσα (ακόμη και με ποδήλατο μπορεί να γίνει η πτώση) θα θρηνούμε θύμα και όπως συνηθίζουμε… θα αναζητούμε ευθύνες… κατόπιν τραγωδίας! Τα τελευταία σπίτια του Απιδεώνα γειτνιάζουν με ένα πανέμορφο πευκοδάσος (σαν της Καλόγριας) αλλά και αυτό… παραμένει απροστάτευτο!

    Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες μέχρι και μπάζα έχουν ρίξει στο σημείο, ενώ η βρώμα από το αυλάκι… γίνεται αισθητή ακόμη και μέσα στο δάσος. Ο Πρόεδρος της Κοινότητας δήλωσε  πως άμεσα θα γίνουν εργασίες στην περιοχή, όμως οι κάτοικοι τονίζουν πως… όσες υποσχέσεις και αν έχουν λάβει… έργο δεν έχει γίνει. «Στην περιοχή παίζουν μικρά παιδιά. Ακόμη και τα εγγόνια μου. Τι θα γίνει αν κάποιο παιδάκι βρεθεί μέσα στο αυλάκι; Μα θέλει πολλή σκέψη για να καταλάβουν ότι θα πρέπει άμεσα να καλυφθεί; Δεν υπάρχει ούτε προστατευτικό κατά μήκος του. Ο κίνδυνος είναι άμεσος. Για να μην αναφερθώ στην μόλυνση και την δυσοσμία. Ούτε καν ξέρω ποιοι και τι ρίχνουν μέσα σε αυτό. Αλήθεια, τους αρέσει αυτή η εικόνα. Μιλάμε για μεγάλο βάθος γεμάτο λύματα και ακαθαρσίες» δηλώνει  ο κ. Παναγιώτης Καραγιάννης, κάτοικος του Απιδεώνα και ιδιοκτήτης του πιο κοντινού στο δασάκι σπιτιού. «Είμαι αποφασισμένος, μαζί με άλλους, να απευθυνθώ στον Εισαγγελέα. Να παρουσιάσω στις Εισαγγελικές Αρχές τις φωτογραφίες για να καταλάβουν οι Αρχές τον κίνδυνο που εγκυμονεί. Παλεύουμε καιρό για το συγκεκριμένο ζήτημα. Δεν έχει να κάνει με τις δημοτικές Αρχές, ή τα κομματικά. Σε τέτοιου είδους ζητήματα προέχει η ασφάλειά μας. Από κάθε κίνδυνο» καταλήγει ο κ. Καραγιάννης.

    SOS ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ Κίνδυνος από ένα μεγάλο αυλάκι στον Απιδεώνα – Τι θα γίνει αν κάποιο παιδί πέσει μέσα; ΦΩΤΟ SOS ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ Κίνδυνος από ένα μεγάλο αυλάκι στον Απιδεώνα – Τι θα γίνει αν κάποιο παιδί πέσει μέσα; ΦΩΤΟ SOS ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ Κίνδυνος από ένα μεγάλο αυλάκι στον Απιδεώνα – Τι θα γίνει αν κάποιο παιδί πέσει μέσα; ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παγκόσμια Ημέρα Γάτας – Αξιοπερίεργες αλήθειες που ίσως δεν γνωρίζατε για τα αγαπημένα αιλουροειδή

    Ας πάρουμε λίγο χρόνο να αναλογιστούμε πόσα μας προσφέρουν...

    Δυτ. Ελλάδα: Πότιζε το χασίς… από το πηγάδι! (ΦΩΤΟ)

    Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι,  σε περιοχή του Πύργου, από...

    Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ρέθυμνο – Νέα μηνύματα από το 112, εκκενώνεται και έκτος οικισμός

    Σε εξέλιξη είναι φωτιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Ειδικότερα, λίγο...

    Πάτρα: Έκτακτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής αύριο Παρασκευή

    Σε ανακοίνωση της Δημοτικής Επιτροπής αναφέρονται τα εξής: Σας καλούμε...