Σε πλήρη ετοιμότητα τα νοσοκομεία της Πάτρας για τους εμβολιασμούς των “85ρηδων”

    Ημερομηνία:

    Το προσεχές Σάββατο σηματοδοτείται η εκκίνηση στην εμβολιαστική εκστρατεία για τον γενικό πληθυσμό της χώρας, αρχής γενομένης από τα άτομα ηλικίας 85 χρόνων και άνω.

    Οι πρώτοι εμβολισμοί έχουν ήδη προγραμματιστεί από την ΗΔΙΚΑ στα εμβολιαστικά κέντρα των δύο νοσοκομείων της Πάτρας, του ΠΓΝΠ και του ΓΝΠ «Αγίου Ανδρέα».
    Χθες αρκετοί ηλικιωμένοι που έλαβαν SMS επικοινώνησαν με τα νοσοκομεία για να ρωτήσουν πληροφορίες ή διευκρινήσεις.
    Τα νοσηλευτικά ιδρύματα της Πάτρας είναι πανέτοιμα για να φέρουν σε πέρας και αυτήν την αποστολή, μετά τον εμβολιασμό των υγειονομικών.

    Ήδη, προχθές παρελήφθη και νέα παρτίδα με την πρώτη δόση των εμβολίων για να καλυφθούν οι πρόσθετες ανάγκες εμβολιασμού του υγειονομικου προσωπικού στα δύο μεγάλα νοσηλευτικά ιδρύματα της περιοχής μας. Στο ΠΓΝΠ έχουν γίνει περισσότερα από 800 εμβόλια, ενώ 400 στο ΓΝΠ «Ο Άγιος Ανδρέας» και ήδη από τη νέα προμήθεια των 165 που έφθασαν προχθές έγιναν χθες 80 εμβόλια και τα υπόλοιπα έχουν προγραμματιστεί για σήμερα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θλιβερή πρωτιά της Ελλάδας στην κατάχρηση αντιβιοτικών- Οι αιτίες που οδηγούν στην κατανάλωσή τους

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b8%ce%bb%ce%b9%ce%b2%ce%b5%cf%81%ce%ae-%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ac-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%87/

    Το ζώδιο που φοβάται τις αλλαγές – Στρεσάρεται και τρομάζει

    Σας αρέσουν οι αλλαγές ή μήπως σας στρεσάρουν; Αν...

    Η Daniella Chavez πίνει τον πρωινό καφέ της με μαύρο μπικίνι στην Σαντορίνη

    Η Daniella Chavez μας δείχνει το Χιλιανό κορμί της,...

    Τι είναι η κοινότητα της αποπλάνησης και πώς συνδέεται με την «ανδρόσφαιρα»;

    H έννοια του pick-up artist δεν είναι καινούρια, φυσικά: αναφέρεται...