16χρονος χτύπησε το κεφάλι του σε λαμαρίνα μετά από ερωτική απογοήτευση

    Ημερομηνία:

    Θύμα ερωτικής απογοήτευσης έπεσε ένας 16χρονος, ο οποίος χτύπησε το κεφάλι του στον τοίχο, όταν η κοπέλα του του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους.

    Το περιστατικό έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν αστυνομικοί κλήθηκαν για ένα περιστατικό τραυματισμού νεαρού ατόμου στην περιοχή της Πλατείας Δασκαλογιάννη, στο κέντρο της πόλης.
    Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι αστυνομικοί, όταν έφτασαν στο σημείο είδαν ένα νέο παιδί, μόλις 16 ετών, να κείτεται αιμόφυρτο στο έδαφος σε δύσκολη κατάσταση. Όπως προέκυψε στην πορεία, το νεαρό παιδί που είχε σχέση με ένα κορίτσι 17 χρόνων, λίγη ώρα νωρίτερα γεύτηκε την ερωτική απογοήτευση, όταν η κοπέλα του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους.

    Ο 16χρονος μόλις το άκουσε πήρε φόρα και χτύπησε με δύναμη το κεφάλι του στη λαμαρίνα περιπτέρου που είναι στην Πλατεία, προκαλώντας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τραύματα σε όλο του το σώμα και καταλήγοντας λιπόθυμος στο έδαφος.
    Όλα δείχνουν ότι η 17χρονη κάλεσε την αστυνομία, ενώ ο 16χρονος μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο εφημερεύον νοσοκομείο.

    Η συνέχεια δόθηκε λίγη ώρα αργότερα στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου βρέθηκαν οι συγγενείς των παιδιών, η νεαρή αλλά και ο ίδιος ο αυτοτραυματισθείς, που στο μεταξύ είχε αναχωρήσει από το νοσοκομείο.

    kriti_ai

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιώργος Τσαλίκης: Ξέσπασε κατά του Στέφανου Τσιτσιπά – «Μας κάνεις και ντρεπόμαστε για λογαριασμό σου»

    Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το ξέσπασμα του Στέφανου Τσιτσιπά κατά...

    Καιρός: Πάνω από τον μέσο όρο η θερμοκρασία στην Ελλάδα το 2024 – 8 στις 10 μέρες ήταν πιο ζεστές

    Η μέση μέγιστη θερμοκρασία στην Ελλάδα από την αρχή του έτους 2024 μέχρι και τις 31...

    Ο 40χρονος που βίαζε την 9χρονη κόρη του επί 5 χρόνια, την απειλούσε για να μην μιλήσει – Κατέγραφε με το κινητό τις στιγμές...

    Σοκ, οργή και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες της φρικιαστικής υπόθεσης...

    Επίσκεψη Βικάτου στην Αρχαία Ολυμπία

    Η Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς,...