Διδυμότειχο: Προφυλακιστέος ο 32χρονος που κατηγορείται ότι κρατούσε φυλακισμένη και βίαζε τη σύντροφό του

    Ημερομηνία:

    Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 32χρονος που κατηγορείται ότι είχε φυλακίσει την συνομήλικη σύντροφό του, την κακοποιούσε και την βίαζε για δύο ολόκληρες εβδομάδες, μέσα στο σπίτι του στο Διδυμότειχο.

    Εις βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε κακουργηματική δίωξη για βιασμό, παράνομη κατακράτηση και ενδοοικογενειακή βία και σήμερα πέρασε το «κατώφλι» του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

    Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγείται στη φυλακή.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο 32χρονος αποδέχθηκε τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας και της απειλής, ωστόσο αρνείται ότι κρατούσε στο διαμέρισμά του την 32χρονη, χωρίς τη θέλησή της και ότι την βίαζε.

    Στο μεταξύ, σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε η 32χρονη γυναίκα. Η εξέταση έδειξε ότι η γυναίκα είχε πολλαπλά τραύματα από χτυπήματα που δέχθηκε με μπουνιές, κλωτσιές και αντικείμενα στο κεφάλι και το σώμα, καθώς έφερε πολλά αιματώματα και εκχυμώσεις.

    Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την μεριά της υπεράσπισης, δεν διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα είχε πέσει θύμα βιασμού.

    Πώς σώθηκε η 32χρονη

    Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε την περασμένη Παρασκευή όταν η 32χρονη κατάφερε να ξεφύγει από τον άντρα που την κακοποιούσε και έτρεξε σε μια ταβέρνα για να ζητήσει βοήθεια από τους θαμώνες.

    “Με δέρνει, θα με σκοτώσει αυτός”, έλεγε η 32χρονη στους ανθρώπους του καταστήματος εστίασης, με τα χέρια της να είναι μελανιασμένα και τα σημάδια στο σώμα της από τον ξυλοδαρμό της να είναι εμφανή, όπως περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας στο protothema.gr. “Ήμασταν σίγουροι ότι πρόκειται για ξυλοδαρμό”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Οι πελάτες του καταστήματος, χωρίς να χάσουν χρόνο, σηκώθηκαν από το τραπέζι για να βοηθήσουν τη γυναίκα και τότε ο 32χρονος τράπηκε σε φυγή, με τους θαμώνες να ειδοποιούν την αστυνομία. Μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί στη ταβέρνα η 32χρονη ανέβηκε επάνω σε ένα τραπέζι και έλεγε ότι ο συγκεκριμένος άντρας την κρατούσε για εβδομάδες κλεισμένη στο σπίτι του και την κακοποιούσε, ενώ τους είπε ότι παραλίγο να την σκοτώσει.

    Με το πρόσωπό και τα χέρια της να είναι μελανιασμένα, η γυναίκα, κάποια στιγμή, όπως είπε αυτόπτης μάρτυρας, μπήκε κάτω από ένα τραπέζι της ταβέρνας καθώς φοβόταν μήπως ο 32χρονος επιστρέψει και την εντοπίσει, με τους ανθρώπους της ταβέρνας να της εξηγούν ότι θα την πρωτεύσουν και ότι δε χρειάζεται να φοβάται.

    Την ώρα που ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, μαζί με τους πελάτες, της προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει η αστυνομία, η 32χρονη τους αποκάλυψε πως ο άντρας τη χτυπούσε ακόμα και με καδρόνι στο κεφάλι και την κακοποιούσε σεξουαλικά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τρεις σφραγίσεις τμημάτων παραλίας που καταλήφθηκαν παράνομα στην Ηλεία – Πού αλλού ήχησαν “καμπάνες”

    Αναλυτικά σύμφωνα με την ανακοίνωση: “Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται σε συνεργασία...

    Ουκρανία: Τα σκυλιά του πολέμου στο μέτωπο κατά των ρωσικών δυνάμεων

    Εν μέσω ουκρανικής επίθεσης στο έδαφος της Ρωσίας οι...

    Δυτική Ελλάδα: Η Γυναίκα Λιμενάρχης που κέρδισε την αγάπη των συντοπιτών της (ΦΩΤΟ)

    Μία Γυναίκα βρίσκεται επάξια στο “τιμόνι” του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου!...

    Ηλεκτρικό ρεύμα: Σενάρια για παράταση της επιδότησης λόγω της αύξησης τιμής του φυσικού αερίου

    Η νέα αναπάντεχη απειλή για το ρωσικό φυσικό αέριο που λαμβάνει...