Ολυμπιακοί Αγώνες: Άνδρας σκαρφάλωσε στον Πύργο του Άιφελ, εκκενώθηκε η περιοχή

    Ημερομηνία:

    Η γαλλική αστυνομία εκκένωσε την περιοχή γύρω από τον Πύργο του Άιφελ, το απόγευμα της Κυριακής (11/8) αφού ένας άνδρας εθεάθη να σκαρφαλώνει στο αξιοθέατο λίγες ώρες πριν από την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

    Σύμφωνα με το abcnews.gr, άντρας χωρίς μπλούζα εθεάθη να σκαρφαλώνει τον Πύργο Του Άιφελ ύψους 330 μέτρων. Δεν είναι σαφές από πού ξεκίνησε την ανάβασή του, αλλά εντοπίστηκε ακριβώς πάνω από τους ολυμπιακούς δακτυλίους που κοσμούν το αξιοθέατο.

    Η Αστυνομία απομάκρυνε τους επισκέπτες από την περιοχή γύρω στις 3 μ.μ. Σε ορισμένους επισκέπτες που είχαν κλειδωθεί για λίγο στον δεύτερο όροφο επετράπη η έξοδος περίπου 30 λεπτά αργότερα.

    Το περιστατικό συνέβη καθώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες ολοκληρώνονται και οι υπηρεσίες ασφαλείας στο Παρίσι στρέφουν την προσοχή τους στην τελετή λήξης που θα ρίξει την αυλαία των Αγώνων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Η Αυτοκινητοδρόμιο Α.Ε. ζητά επικαιροποίηση από τους μετόχους της εταιρείας

    Η Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας Α.Ε. καλεί όλους τους μετόχους της...

    Release Athens 2026: Φέρνει τους Helloween και τους Sabaton το καλοκαίρι στην Αθήνα

    Δύο σημαντικά ονόματα του σκληρού ήχου θα έρθουν το...

    5+1 από τα πιο γνωστά μοντέλα των 90s: Πού είναι και τι κάνουν σήμερα;

    Πριν από λίγες ημέρες η Kate Moss ανακοίνωσε την κυκλοφορία...