Φρίκη στο Παρίσι: Εθελόντρια των Ολυμπιακών Αγώνων δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της μετά την τελετή λήξης

    Ημερομηνία:

    Μια τραγική υπόθεση έχει συγκλονίσει το Παρίσι μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων, όταν μια 21χρονη εθελόντρια, πιθανότατα πολωνικής καταγωγής, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα που μοιραζόταν με τον σύντροφό της -και επίσης εθελοντή- στη Μονμάρτρη.

    Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου» – Η πρώτη συνέντευξη του Ολλανδού αθλητή που είχε καταδικαστεί για βιασμό ανήλικης.

    Η γυναίκα είχε αναφερθεί ως αγνοούμενη το βράδυ της Δευτέρας, μόλις μία ημέρα μετά τη λήξη των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων.

    Εκπρόσωπος των εισαγγελικών αρχών δήλωσε πως «ο σύντροφός της συνελήφθη ως ύποπτος για τη δολοφονία της», όπως αναφέρει η Metro UK. Η αστυνομία εισέβαλε στο διαμέρισμα τις πρώτες ώρες της ημέρας και βρήκε τη σορό της γυναίκας, η οποία έφερε αιμάτωμα στο αριστερό μάγουλο και ίχνη αίματος γύρω από τον λαιμό της.

    Ο σύντροφός της, που βρισκόταν στο ίδιο δωμάτιο, περιγράφηκε από τους αστυνομικούς «σε ημι-κωματώδη κατάσταση» λόγω κατανάλωσης ναρκωτικών και αλκοόλ.

    Η αστυνομία είχε ξεκινήσει την έρευνα για τον σύντροφό της από τη Δευτέρα, μετά την αναφορά της εξαφάνισής της. Τελευταία φορά που εθεάθη η γυναίκα ήταν στη 1 π.μ. το βράδυ της Κυριακής, μετά τη συμμετοχή της στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

    Το κινητό της εντοπίστηκε σε προάστιο βόρεια του Παρισιού, ενώ γύρω στις 11 μ.μ. η μητέρα της στην Πολωνία έλαβε ένα μήνυμα από έναν φίλο που ανέφερε ότι ο σύντροφός της κοπέλας είχε κάνει «κάτι ανόητο».

    Η ανάκριση του υπόπτου αναβλήθηκε λόγω της κατάστασής του. Περίπου 45.000 εθελοντές από 175 χώρες συμμετείχαν στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ιντερνετ με… δοκιμή από τα τέλη Αυγούστου

    Ιντερνετ με… δοκιμή, τουλάχιστον ως προς τις πραγματικές ταχύτητες σύνδεσης,...

    Τι συμβαίνει και ο κόσμος δεν… αγοράζει τόσο μπέργκερ

    Δεν βλέπουν, πλέον, τις πόρτες των χιλιάδων καταστημάτων τους...

    Η αποκλιμάκωση της ακρίβειας στο «καλάθι» της ΔΕΘ – Φοροκίνητρα για συνεπείς οφειλέτες

    Ρυθμίσεις για την ελάφρυνση των φορολογούμενων οι οποίοι είναι...

    ΑΕΚ – Νόα 1-0: Εκτός Ευρώπης από τον Δεκαπενταύγουστο

    Η Ενωση πλήρωσε την αυτοκτονία στην Αρμενία και τη...