Γυναίκα, παιδί και ένα μικρόσωμο σκυλί τραυματίστηκαν από επίθεση σκύλου

    Ημερομηνία:

    Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Σπιάντζας του δήμου Πύργου, αφού αρκετοί πολίτες έγιναν μάρτυρες μιας άγριας επίθεσης δεσποζόμενου σκύλου σε μια γυναίκα, το εγγόνι της και το μικρόσωμο σκυλί τους, ελάχιστα μέτρα μακριά από την παραλία, προκαλώντας τους αρκετά τραύματα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν συνέβη περί τις 20:30 χθες κοντά στο «Νταραβέρι», όπου σύμφωνα με μαρτυρίες ο δεσποζόμενος σκύλος κατάφερε να περάσει την περίφραξη του χώρου όπου βρισκόταν και επιτέθηκε πρώτα σε ηλικιωμένη γυναίκα που εκείνη την ώρα απολάμβανε τη βόλτα της με τα εγγόνια και το σκυλάκι τους. Ακολούθως στράφηκε προς το ένα κοριτσάκι, με τους περίοικους να τρέχουν άμεσα στο σημείο προκειμένου να βοηθήσουν και να απομακρύνουν το εκτός ελέγχου τετράποδο ζώο.

    Ωστόσο, αυτό απομακρύνθηκε και λίγα μέτρα πιο πέρα επιτέθηκε σε μια μητέρα, τα παιδιά της και το σκυλάκι τους. Μάλιστα, το τελευταίο δέχθηκε σωρεία δαγκωμάτων από το μεγαλόσωμο σκυλί, τη στιγμή που δαγκώματα δέχθηκε και η μητέρα που προσπάθησε να το σώσει.

    Άμεσα στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε και μετέφερε την τραυματισμένη μητέρα και το ένα κοριτσάκι στη Νοσηλευτική Μονάδα του Πύργου.

    Τέλος, ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης του σκύλου μπόρεσε και το έπιασε επιστρέφοντάς το στην περιφραγμένη αυλή, ενώ ακολούθησε προσαγωγή του από αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι επτά αλλαγές που αναμένονται στις συντάξεις το φθινόπωρο, σύμφωνα με τον εργατολόγο Κ. Τσουκαλά

    « H θεραπεία των αδικιών από προηγούμενους νόμους και...

    Από τα σταφύλια έως τα μήλα, ο χαοτικός καιρός απειλεί τις σοδειές της Ευρώπης

    Ο αμπελώνας του Cornelius Dönnhoff στην περιοχή Nahe της...

    Ζόζεφιν: Αγκαλιά με τον Νίνο ανήμερα των γενεθλίων της

    Η Ζόζεφιν γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με τον Νίνο και μερικούς ακόμη ανθρώπους από...

    Έπιασαν νεαρό λευκό καρχαρία στο Πόρτο Λάφια Εύβοιας

    Ένα απρόσμενο περιστατικό σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες στο...