Ο Ηλίας Θεοδωρόπουλος στη συνάντηση των διοικητών ΥΠΕ με τον Άδωνι Γεωργιάδη

    Ημερομηνία:

    «Εχω εμπιστοσύνη στην ομάδα που φτιάξαμε. Πληροί όλες τις προδιαγραφές για να επιτύχει. Η χρονιά αυτή θα είναι ενδιαφέρουσα και θα έχει πολλές προκλήσεις». Με αυτά τα λόγια καλωσόρισε τους νέους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών της χώρας ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης, κατά τη χθεσινή συνάντηση γνωριμίας στο υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο καινούργιος διοικητής της 6ης ΥΠΕ Ηλίας Θεοδωρόπουλος, ενώ παρόντες ήταν και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη και ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

    Αφού ο Αδωνις Γεωργιάδης συνεχάρη τους νέους διοικητές για την επιτυχία τους «σε έναν δύσκολο κι ανταγωνιστικό διαγωνισμό, ο οποίος κατέληξε σε ένα αποτέλεσμα που δίνει στον ελληνικό λαό κάτι που είχαμε να δούμε για χρόνια στην ελληνική Πολιτεία» ο υπουργός Υγείας δεσμεύθηκε ότι «αυτές οι συναντήσεις θα γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα».

    Οπως ανέφερε ο Αδ. Γεωργιάδης στους διοικητές: «Για να επιτύχετε στον διαγωνισμό ασφαλώς κοπιάσατε, κάτι που αποτυπώθηκε και στη βαθμολογία σας. Είναι πολύ σημαντικό το ότι αποδεχθήκατε την ευθύνη αυτής της θέσης σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Θέλουμε να συνδυάζουμε προτάσεις και να λαμβάνουμε μαζί τις αποφάσεις της πολιτικής ηγεσίας για την Υγεία, με γνώμονα δύο λέξεις: Συνεννόηση και πειθαρχία. Την τελική ευθύνη θα την έχουμε εμείς στο υπουργείο. Εγώ προσωπικά σέβομαι πάρα πολύ την ιεραρχία». Και ο υπουργός Υγείας πρόσθεσε τα εξής: «Θα αντιμετωπίσουμε προκλήσεις. Προσωπικά αδυνατώ να αντισταθώ στη γοητεία της φασαρίας. Εμείς, όμως, έχουμε να κάνουμε τη δουλειά μας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι επτά αλλαγές που αναμένονται στις συντάξεις το φθινόπωρο, σύμφωνα με τον εργατολόγο Κ. Τσουκαλά

    « H θεραπεία των αδικιών από προηγούμενους νόμους και...

    Από τα σταφύλια έως τα μήλα, ο χαοτικός καιρός απειλεί τις σοδειές της Ευρώπης

    Ο αμπελώνας του Cornelius Dönnhoff στην περιοχή Nahe της...

    Ζόζεφιν: Αγκαλιά με τον Νίνο ανήμερα των γενεθλίων της

    Η Ζόζεφιν γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με τον Νίνο και μερικούς ακόμη ανθρώπους από...

    Έπιασαν νεαρό λευκό καρχαρία στο Πόρτο Λάφια Εύβοιας

    Ένα απρόσμενο περιστατικό σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες στο...