Σχόλιο του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, για τις δηλώσεις του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλή για το φράγμα Πείρου – Παραπείρου

    Ημερομηνία:

     

    Η Δημοτική Αρχή αγωνίστηκε και αγωνίζεται να μη φορτωθεί στο λαό της Πάτρας, αλλά και της Δυτικής Αχαΐας και του Ερυμάνθου, το κόστος συντήρησης και λειτουργίας του φράγματος Πείρου – Παραπείρου, που ανέρχεται ετησίως στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

    Αυτό μέχρι σήμερα έχει γίνει κατορθωτό και για τα 5 επόμενα χρόνια ο λαός των τριών (3) Δήμων θα γλιτώσει 20 εκατομμύρια ευρώ. Είναι επιτυχία να μην επιβαρυνθούν εκ νέου για το νερό που θα φτάνει στο διυλιστήριο της Πάτρας και στις δεξαμενές των γειτονικών Δήμων.

    Χάρη στους αγώνες μας, διασφαλίστηκαν όλα τα παραπάνω. Σε αυτό το δρόμο θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Όταν το δίκιο είναι με το μέρος μας, θα ξεπερνάμε συνεχώς εμπόδια που θα παρουσιάζονται.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγριογούρουνα έκαναν επιδρομή σε χωράφια της Ηλείας – Έφαγαν δύο τονους καρπούζι

    Την έντονη ανησυχία και απόγνωση των αγροτών προκαλούν οι...

    Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του Τσιμίκα για τον Ζότα

    Ο Κώστας Τσιμίκας αποχαιρέτησε με συγκλονιστικά λόγια τον Ντιόγκο...

    Τάκης Ζαχαράτος: Μίλησε για τον πρώτο του έρωτα

    «Έχω ερωτευτεί τρελά. Η πρώτη μου μεγάλη καψούρα κρατάει...

    Πάτρα: Πρέπει να… τρέξει για να κερδίσει το στοίχημα του yachting

    Η Δυτική Ελλάδα αποδεικνύεται η ανερχόμενη δύναμη στο yachting,...