Πήγε από την Αθήνα να αγοράσει νυφικό και έκλεψε χρυσό σταυρό…

    Ημερομηνία:

    Χρησιμοποιώντας τη δικαιολογία ότι βρέθηκε στον Βόλο για ν’ αγοράσει… νυφικό, προσπάθησε ν’ απολογηθεί μία 20χρονη από την Αθήνα, η οποία συνελήφθη καθώς είχε αρπάξει με τη μέθοδο του εναγκαλισμού από μία ηλικιωμένη Βολιώτισσα έναν χρυσό σταυρό.

    Η 20χρονη η οποία είχε καταφθάσει στον Βόλο από την Αθήνα αρνήθηκε ότι είχε κλέψει τον χρυσό σταυρό της ηλικιωμένης, ωστόσο δέχθηκε να την αποζημιώσει με χρηματικό ποσό αντίστοιχο της αξίας του, ύψους 700 ευρώ για να αθωωθεί από το αυτόφωρο μονομελές πρωτοδικείο Βόλου στο οποίο είχε οδηγηθεί αρχικά την περασμένη Πέμπτη.

    Τότε, ενώπιον της έδρας, η 20χρονη είχε δηλώσει μέσω του συνηγόρου της ότι προτίθεται να αποζημιώσει την ηλικιωμένη. Εκεί όμως φάνηκε ότι έχει βεβαρημένο παρελθόν καθώς είχε μόλις πριν λίγους μήνες αποφυλακιστεί, αφού και πάλι είχε συλληφθεί και καταδικαστεί για κλοπές. Το δικαστήριο έδωσε εντολή λοιπόν μέχρι να αποζημιωθεί η παθούσα, η 20χρονη να παραμείνει υπό κράτηση.

    Τελικά, το μεσημέρι της Παρασκευής 23/08, στην αίθουσα του δικαστηρίου προσήλθε ο σύζυγος της ηλικιωμένης, καθώς η ίδια λόγω κινητικών προβλημάτων δεν μπορούσε να είναι παρούσα, και με έγγραφη δήλωση έκανε γνωστό ότι η σύζυγός του αποζημιώθηκε. Έτσι η 20χρονη αφέθηκε ελεύθερη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως 30 Αυγούστου

    Συνολικά 2.321.832.885 ευρώ θα καταβληθούν σε 4.192.305 δικαιούχους από...

    Ναυάγιο στη Σικελία: Πού στρέφονται οι έρευνες

    Η εισαγγελία της Σικελίας ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για...

    Κωνσταντινούπολη: Ελληνικό νεκροταφείο βανδαλίστηκε στα Ταταύλα (εικόνες)

    Το χριστιανικό ορθόδοξο νεκροταφείο του Άγιου Ελευθέριου στην περιοχή...

    Αποπειράθηκαν να βιάσουν 19χρονη μπροστά στον φίλο της

    Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα ζευγάρι τουριστών από την Ολλανδία,...