Έβρεξε δολάρια σε πανηγύρι στην Πελοπόννησο

    Ημερομηνία:

    «Ο θείος από το Σικάγο», αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος όσων πρωτόγνωρων διαδραματίστηκαν σε χωριό της Πελοποννήσου, με πρωταγωνιστή έναν πλούσιο ομογενή από την Αμερική, ο οποίος κατά τη διάρκεια πανηγυριού, μερακλωμένος από το κλαρίνο, άρχισε να ραίνει με χιλιάδες δολάρια τον βιρτουόζο Βασίλη Σαλέα!

    saleas200842

    Οσα εκτυλίχθηκαν μπροστά σε δεκάδες έκπληκτα βλέμματα δεν έχουν προηγούμενο, μια και, αν και κατά καιρούς σε διάφορα πανηγύρια ανά την Ελλάδα να έχουμε δει σκηνές με μερακλωμένους φαν των πανηγυριών να ανοίγουν σαμπάνιες, φιάλες και ουίσκι, με τα κασόνια να πηγαίνουν και να έρχονται, ή να ρίχνουν… ευρώπουλα στα πόδια τραγουδιστών και μουσικών, αυτό που συνέβη δεν έχει προηγούμενο, σε ένα μικρό χωριό της Πελοποννήσου, όπου μαζί με άλλους εκλεκτούς καλεσμένους στην ορχήστρα και στο τραγούδι ήταν και ο σπουδαίος κλαρινίστας Βασίλης Σαλέας.

    saleas200841

    Λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα και ενώ το γλέντι μόλις είχε ανάψει, ο Σαλέας άρχισε να παίζει τους δικούς του μοναδικούς μουσικούς σκοπούς. Ηταν εκείνη η στιγμή, λοιπόν, που οι κάτοικοι του χωριού δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν είδαν έναν συμπατριώτη τους που για πολλά χρόνια έχει ξενιτευτεί στις ΗΠΑ να σηκώνεται από την καρέκλα του και, κρατώντας μια… πλαστική σακούλα γεμάτη δολάρια, να πλησιάζει τον Σαλέα και να αρχίζει να τον ραίνει με χαρτονομίσματα! Μάλιστα, ήταν τόσα τα χρήματα που έριξε ο ομογενής, που πολλοί συγχωριανοί του έτριβαν τα μάτια τους, καθώς για αρκετά λεπτά της ώρας τα δολάρια έπεφταν βροχή – μιλάμε για χιλιάδες δολάρια!

    saleas20084

    Οπως μάθαμε, μάλιστα, ο γαλαντόμος ομογενής είναι λάτρης της δημοτικής μουσικής και κάθε καλοκαίρι δίνει το «παρών» στο πανηγύρι του χωριού του! Το μόνο που δεν έκανε ο «θείος από το Σικάγο» ήταν να φέρει μπουλντόζα και να αρχίσει να γκρεμίζει τα πάντα, σαν άλλος Γιώργος Αρμένης στη θρυλική ταινία της δεκαετίας του 1990 «Ολα είναι δρόμος», φωνάζοντας «Βασίληηη, ρίχ’ το», σε παράφραση του «Ηλίααα, ρίχ’ το», τη στιγμή που κατεδαφίζεται ύστερα από μια ξέφρενη νύχτα το περίφημο Βιετνάμ, το σκυλάδικο της εμβληματικής ταινίας του σπουδαίου Παντελή Βούλγαρη!

    saleas200843

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Νεκρός εντοπίστηκε 77χρονος λουόμενος

    Ένας 77χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του το...

    ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Τίτλοι τέλους για το 2ο Διεθνές Χορευτικό Αντάμωμα στην Πάτρα

    Το μεγαλείο της ερασιτεχνικής δημιουργίας και έκφρασης ξεδιπλώθηκε για...

    Αυτά τα ζώδια είναι οι χειρότεροι σύντροφοι

    Οι άνθρωποι έχουμε υψηλές προσδοκίες για τις σχέσεις μας. Θέλουμε να...

    Κριστιάνο Ρονάλντο: Kατέρριψε το εντυπωσιακό ρεκόρ του MrBeast στο YouTube

    Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε κανάλι στο YouTube και έχει...