Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μιλάει για το διαζύγιό της με τον Κώστα Πηλαδάκη – «Είχα δυσκολίες, τις πέρασα σχετικά μόνη μου»

    Ημερομηνία:

    Η Ντορέττα Παπαδημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Vita και στη δημοσιογράφο, Νάντια Σούφλη με την ηθοποιό να απαντάει σε ερώτηση σχετικά με τη μητρότητα και το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της, Κώστα Πηλαδάκη.

    Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε το 2004 και αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους λίγα χρόνια αργότερα, το 2011. Στα 7 χρόνια, που έμειναν μαζί ο επιχειρηματίας και η ηθοποιός απέκτησαν δύο παιδιά, τον Διονύση και Φίλιππο Πηλαδάκη.

    Είναι πολύ απαιτητικό για μια γυναίκα να γίνεται μητέρα, να μεγαλώνει τα παιδιά της, να εργάζεται… Είναι πολλά τα καρπούζια κάτω από μία μασχάλη. Οι γυναίκες είμαστε πολύ δυνατά πλάσματα και το γεγονός, ότι μπορούμε να κουλαντρίσουμε τόσα πολλά αποτυπώνει μια μοναδικότητα για το είδος μας.

    Δεν το λέω φεμινιστικά, αλλά ρεαλιστικά. Μας έρχεται πιο φυσικά σε σχέση με τους άνδρες. Είχα δυσκολίες, αλλά, επειδή είμαι εσωστρεφής, τις πέρασα σχετικά μόνη μου. Σε καμία περίπτωση δεν θα σκεφτώ ότι ήρθε η καταστροφή.

    Θα διαχειριστώ οποιαδήποτε κατάσταση, όπως η δύσκολη συνθήκη ενός χωρισμού, με ψυχραιμία και σε αισιόδοξη βάση. Το μέλλον δεν το ξέρει κανείς, γι’ αυτό επιλέγω να σκεφτώ θετικά. Θεωρώ ότι και ενεργειακά θα με φορτίσει καλύτερα και μεγαλύτερη δύναμη θα μου δώσει να αντεπεξέλθω.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συλλυπητήρια δήλωση Γραφείου Τύπου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για τον θάνατο του Δημήτρη Ποταμίτη

    Συλλυπητήρια δήλωση Γραφείου Τύπου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για τον θάνατο...

    Σοφία Βεργκάρα: Το βίντεο από τα χρόνια που πόζαρε ως μοντέλο στο Μεξικό

    Πιστή στην παράδοση που έχει δημιουργήσει η ίδια στα...

    Ο Διαμαντής Καραναστάσης για την κλήση για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ: «Κάτι εξυπηρετεί ότι η είδηση έγινε γνωστή δύο μέρες μετά»

    Ο πρώην βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Διαμαντής Καραναστάσης, εντοπίστηκε να οδηγεί...