Χεζμπολάχ – Διάγγελμα Νασράλα: Δεν χρησιμοποιήσαμε πυραύλους ακριβείας… προς το παρόν (βίντεο)

    Ημερομηνία:

    Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα απηύθυνε διάγγελμα μετά την ανακοίνωση του κινήματός του ότι διεξήγαγε επίθεση ευρείας κλίμακας κατά του Ισραήλ.

    Στην ομιλία του ο Νασράλα είπε ότι η “απάντηση” της Χεζμπολάχ στη δολοφονία του ανώτατου διοικητή της Φουάντ Σουκρ καθυστέρησε για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένης της μαζικής στρατιωτικής κινητοποίησης του Ισραήλ και των ΗΠΑ.

    Ανέφερε ότι η Χεζμπολάχ αποφάσισε να μην απαντήσει στη δολοφονία στοχεύοντας περιοχές αμάχων και ισραηλινές υποδομές και ότι στόχευσε μια στρατιωτική βάση πληροφοριών 110 χιλιομέτρων (68 μίλια) στο ισραηλινό έδαφος, το οποίο ήταν 1,5 χιλιόμετρο (0,9 μίλια) μακριά από το Τελ Αβίβ.

    Υποστήριξε ότι όλα τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη της Χεζμπολάχ εκτοξεύτηκαν με επιτυχία και εισήλθαν στον ισραηλινό εναέριο χώρο.

    Επισήμανε ότι η ομάδα δεν είχε πρόθεση να χρησιμοποιήσει πυραύλους ακριβείας στη σημερινή επίθεση, αλλά ενδέχεται να τους αναπτύξει στο εγγύς μέλλον.

    Τόνισε τέλος ότι κανένας από τους πύραυλους ακριβείας ή στρατηγικούς πυραύλους της Χεζμπολάχ δεν καταστράφηκε από το Ισραήλ στον Λίβανο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δημήτρης Σταρόβας: Επιστρέφει δριμύτερος ο καλλιτέχνης

    Τέσσερις μήνες μετά την περιπέτεια της υγείας του, ο Δημήτρης...

    Εκτοξεύονται οι τιμές σε 850 φάρμακα ευρείας χρήσης

    Αυξάνεται από σήμερα η συμμετοχή των ασφαλισμένων στα φάρμακα   Πιο...

    O Τσίπρας σκέπτεται την επιστροφή του

    «Πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης», λένε όσοι...