Mahindra Thar Roxx: To Wrangler των φτωχών μεγάλωσε!

    Ημερομηνία:

    Ναι, με το Thar η Mahindra προσπάθησε να ωθήσει έναν «κλώνο» του Jeep Wrangler, στα γκαράζ πιο ταπεινών σπιτιών. Με τη νέα τετράθυρη έκδοση του σκληροτράχηλου SUV, που ονομάζεται Thar Roxx, η ινδική εταιρεία θέλει να προσδώσει και έναν τόνο πρακτικότητα, στα ήδη υπάρχοντα χαρακτηριστικά.

    Μια πιο εύχρηστη και «πολιτισμένη» εκδοχή του μοντέλου, διατηρώντας παράλληλα αυτή τη στιβαρή, εκτός δρόμου γοητεία, αλλά και το ελκυστικό μπάτζετ, καθώς οι τιμές ξεκινούν από περίπου 15.000 ευρώ!

    Mahindra Thar Roxx: To Wrangler των φτωχών μεγάλωσε!

    Πέρα από την προφανή προσθήκη δύο ακόμη θυρών, νέων πλαϊνών παραθύρων και ενός επιμηκυμένου (κατά 443 mm) αμαξώματος, το Mahindra Thar Roxx εισάγει μερικές σχεδιαστικές αναβαθμίσεις σε σχέση με το τυπικό Thar. Στη μάσκα, στους προφυλακτήρες, αλλά και στα μοντέρνα γραφικά LED των φωτιστικών σωμάτων.

    Το εσωτερικό μεταφέρεται από το στάνταρ μοντέλο, αλλά έχει υποβληθεί και αυτός σε μερικές αναβαθμίσεις, όπως η νέα οθόνη infotainment ή τα κλιματιζόμενα εμπρός καθίσματα και το σύστημα ψύξης στο ντουλάπι του συνοδηγού.
    Mahindra Thar Roxx: To Wrangler των φτωχών μεγάλωσε!

    Είναι σημαντικό ότι το Thar Roxx, βασίζεται στη νέα πλατφόρμα M_Glyde της Mahindra, με την εταιρεία να υπόσχεται καλύτερη ποιότητα κύλισης στο δρόμο και από την άλλη, ακόμα πιο πειστική παρουσία εκτός δρόμου, χάρη και στο το σύστημα 4Xplor, το οποίο περιλαμβάνει ηλεκτρονικά διαφορικά κλειδώματος και πολλαπλές λειτουργίες εδάφους.

    Η διάταξη της ανάρτησης περιλαμβάνει ανεξάρτητα διπλά ψαλίδια με σπειροειδή ελατήρια στο μπροστινό μέρος και ενεργό άξονα με σύνδεση Watts και τεχνολογία Requency Dependent Damping στο πίσω μέρος.

    Η Mahindra δεν καινοτόμησε, σε ό,τι αφορά στην παλέτα των κινητήρων. Ο υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας mStallion TGDi 2,0 λίτρων αποδίδει έως και 174 ίππους και 380 Nm, ενώ ο 2,2 λίτρων mHawk παράγει 175 ίππους και 370 Nm.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δημήτρης Σταρόβας: Επιστρέφει δριμύτερος ο καλλιτέχνης

    Τέσσερις μήνες μετά την περιπέτεια της υγείας του, ο Δημήτρης...

    Εκτοξεύονται οι τιμές σε 850 φάρμακα ευρείας χρήσης

    Αυξάνεται από σήμερα η συμμετοχή των ασφαλισμένων στα φάρμακα   Πιο...

    O Τσίπρας σκέπτεται την επιστροφή του

    «Πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης», λένε όσοι...