Δημήτρης Σταρόβας: Επιστρέφει δριμύτερος ο καλλιτέχνης

    Ημερομηνία:

    Τέσσερις μήνες μετά την περιπέτεια της υγείας του, ο Δημήτρης Σταρόβας όχι μόνο ετοιμάζεται να ανέβει και πάλι στη σκηνή, αλλά μας συστήνεται εκ νέου, με μείον 30 κιλά, έχοντας κόψει το κάπνισμα και βάζοντας για τα καλά τη γυμναστική στη ζωή του.

    H μόνη λέξη που μπορεί να περιγράψει με ακρίβεια τη ζωή του σε αυτή τη φάση είναι η ανανέωση. Τέσσερις μήνες μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, ο Δημήτρης Σταρόβας αναρρώνει και επενδύει στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού του, έχοντας στο πλευρό του ως πολύτιμη σύμμαχο τη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη.

    Ο Δημήτρης νιώθει τυχερός και ευγνώμων που κατάφερε με κόπο και υπομονή να σταθεί και πάλι στα πόδια του, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που πέρασε τον περασμένο Μάιο. Μέχρι και πριν από λίγες ημέρες επισκεπτόταν συνεχώς το νοσοκομείο, προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες θεραπείες που θα τον βοηθήσουν να επανέλθει ολοκληρωτικά. Ήδη, όμως, φαίνεται τόσο καλά, ώστε δύσκολα θα πίστευε κανείς ότι πέρασε αυτή τη δοκιμασία.

    Η σύντροφός του, η Αννούλα του, όπως ο ίδιος την αποκαλεί, και η φροντίδα της ήταν οι βασικοί λόγοι αυτής της ταχείας ανάρρωσης. Είναι διαρκώς στο πλευρό του, στηρίζοντάς τον τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά. Είναι εκείνη που συνεχώς του υπενθυμίζει πόσο καλό του κάνει η πειθαρχία που έχει επιδείξει μέχρι σήμερα και τον γεμίζει επιμονή και αισιοδοξία. Και η αλήθεια είναι ότι ο Δ. Σταρόβας τα πηγαίνει περίφημα!

    Στα καλύτερά του

    Από εκεί που μέχρι πρότινος δεν μπορούσε χωρίς τσιγάρο, πλέον απεχθάνεται ακόμη και τη μυρωδιά του καπνού. «Είναι άλλο πράγμα», λένε άνθρωποι από το περιβάλλον του, που τον βλέπουν υγιή και αδυνατισμένο, έχοντας χάσει ήδη 30 κιλά. Έχει βελτιώσει τη διατροφή του και έχει συμπεριλάβει την άσκηση στην καθημερινή ρουτίνα του, αντιμετωπίζοντας τα πειράγματα των φίλων του που τον θεωρούν… έτοιμο για τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Α. Σταθάκη έχει σπουδάσει Φυσική Αγωγή και είναι γυμνάστρια σε δημοτικό σχολείο, οπότε έχει αναλάβει προσωπικά το personal training του συντρόφου της. Ακόμη και οι γιατροί έχουν εντυπωσιαστεί από την απίστευτη θέληση που επιδεικνύει και από το γεγονός ότι έχει αλλάξει εντελώς νοοτροπία και τρόπο ζωής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φώτης Ιωαννίδης για Ελένη Βουλγαράκη: «Πανέμορφο το Λενιώ μου»

    Η Ελένη Βουλγαράκη και ο Φώτης Ιωαννίδης είναι πολύ ερωτευμένοι και πλέον δεν...

    Σώος βρέθηκε ο ηλικιωμένος που είχε εξαφανιστεί στον Δαφνιά Μακρυνείας

    Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του ηλικιωμένου τα ίχνη του...

    Η νύφη δικαιολογεί τον γαμπρό που αντέδρασε όταν τον πάτησε! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ

    «Με έσπρωξε, δε με χαστούκισε ποτέ» λέει η νύφη για...