Tρεις Ελληνίδες κουκλάρες παρτάρουν βάζοντας «φωτιά» στα social media

    Ημερομηνία:

    Τρεις κούκλες της εγχώριας showbiz είχαν τα γενέθλιά τους μέσα στο τριήμερο που προηγήθηκε, και φρόντισαν να το γλεντήσουν και με το παραπάνω, οργανώνοντας πάρτι από την Ανάβυσσο μέχρι τη Μύκονο.

    gen8

    Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία έκλεισε τα 28 της χρόνια, υποδέχτηκε τα αγαπημένα της πρόσωπα σε beach bar στην Ανάβυσσο. Ανάμεσά τους ήταν η τραγουδίστρια Ανδρομάχη, που έχει μπει πια στον μήνα της για να γεννήσει, αλλά η τεράστια κοιλιά της δεν την εμπόδισε να διασκεδάσει. Απεναντίας, ήταν πολύ κεφάτη και έβγαλε πολλές φωτογραφίες τόσο με την εορτάζουσα όσο και με τους άλλους καλεσμένους της, όπως το μοντέλο Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο youtuber Fipster (Φίλιππος Ιωάννου).

    gr

    Από το πλευρό της 28χρονης Γαρυφαλλιάς Καληφώνη δεν έλειψε, φυσικά, ο σύντροφός της Χρήστος Μάστορας. Μπορεί ο γνωστός τραγουδιστής να μην κοινοποίησε φωτογραφίες του από το birthday party, ωστόσο εμφανίζεται σε αρκετά βίντεο που ανέβηκαν στο Instagram. Μάλιστα, σε ένα από αυτά, που το πόσταρε η ίδια η Γαρυφαλλιά, φαίνεται να κάνει κάτι που την εκνεύρισε. Συγκεκριμένα, ενώ το μοντέλο πόζαρε στον φακό, ο αγαπημένος της πασάλειψε με λίγη τούρτα το πρόσωπό της!

    gen6

    Στο μεταξύ, η σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας Βάσια Κωσταρά οργάνωσε κι αυτή το βράδυ της 24ης Αυγούστου ένα glamorous event προκειμένου να γιορτάσει όχι μόνο τα δικά της γενέθλια, αλλά και του πολυαγαπημένου της πατέρα, Νίκου.

    gen3

    Το διπλό πάρτι έγινε στον εντυπωσιακό εξωτερικό χώρο του Tatoi Club, στις Αχαρνές, με τους καλεσμένους να «πλημμυρίζουν» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με βίντεο και φωτογραφίες. Ανάμεσά τους και ένα κλιπ με την κολλητή της εορτάζουσας Κλέλια Ανδριολάτου να χορεύει ζεϊμπέκικο. Οι δυο γυναίκες είναι πολύ καλές φίλες και έκαναν φέτος μαζί διακοπές σε Κέα και Κίμωλο.

    gen5

    Στο πάρτι γενεθλίων της 38χρονης Βάσιας Κωσταρά καλεσμένοι ήταν επίσης ο Γιώργος Καράβας, αλλά και η Ελενα Χριστοπούλου, η οποία έκανε την πρώτη της κοσμική εμφάνιση μετά την είδηση του επαγγελματικού «διαζυγίου» της από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

    gen2

    Last but not least, το birthday girl Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία μπήκε αισίως στα 39 της χρόνια, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν της φαίνεται. Η γνωστή τραγουδίστρια δεν είχε σχέδια να κάνει κάποιο πάρτι, καθώς βρίσκεται στη Μύκονο για διακοπές. Ωστόσο φρόντισαν γι’ αυτό οι φίλοι της που της έκαναν έκπληξη.

    gen1

    Σε δημοσίευσή της στο Instagram η Ειρήνη Παπαδοπούλου ανέβασε φωτογραφίες από τη βραδιά, καθώς και ένα βίντεο, με την ίδια να χορεύει τσιφτετέλι μαζί με μία φίλη της σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. «Ομορφες αναμνήσεις κρατώ αφήνοντας τον χρόνο που πέρασε και γεμάτη όνειρα για τον χρόνο που ξεκινάει. Ευχαριστώ για την έκπληξη» έγραψε η εορτάζουσα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μπορεί το AI να μας σώσει από τον καρκίνο του μαστού;

    Η τεχνητή νοημοσύνη έχει μπει για τα καλά στον...

    Τραγωδία στην Ισλανδία: Σπηλιά πάγου κατέρρευσε πάνω σε τουρίστες – Ένας νεκρός και δύο αγνοούμενοι

    Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι δύο φέρονται ως αγνοούμενοι...

    Δανάη Μπάρκα: Φόρεσε το ολόσωμο μαγιό της και έκανε μπάνιο στην αυλή με το λάστιχο – Βίντεο

    Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Δανάη Μπάρκα, λίγο πριν ξεκινήσει...

    Το Google Chrome αλλάζει – Οι νέες δυνατότητες που θα έχουν οι χρήστες ανατρέπουν τα πάντα

    Η Google κατέχει την κορυφαία θέση στις μηχανές αναζήτησης και παρόλο που υπάρχει...