ΠΑΤΡΑ: Μέχρι το τέλος του 2024 η “κανονιστική” για τη λειτουργία της πόλης

    Ημερομηνία:

    Τη φιλοδοξία να αποκτήσει νέο κανονισμό πόλης μέχρι τα τέλη του 2024, όπου θα περιλαμβάνονται τα πάντα όσον αφορά στη λειτουργία της Πάτρας, έχει εκφράσει τις προηγούμενες εβδομάδες ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.

    Στο πλαίσιο της συγγραφής του νέου κανονισμού, ο δήμαρχος έχει ζητήσει από φορείς και πολίτες να συμμετάσχουν στη διαδικασία της διαβούλευσης, καταθέτοντας προτάσεις προς συζήτηση με στόχο να ικανοποιεί η νέα κανονιστική τα «θέλω» των πολλών, ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης και λειτουργίας της Πάτρας.

    Βασικό «γρανάζι» της πόλης αποτελούν οι έμποροί της. Είτε στο κέντρο της Πάτρας είτε στα περίχωρα, τα εμπορικά καταστήματα λειτουργούν ως μία από τις ατμομηχανές της τοπικής οικονομίας και σίγουρα οι επιχειρηματίες πρέπει να έχουν λόγο στα όσα θα αλλάξουν από το 2025.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

    Ο Γιάννης Νταλιάνης έχει βαπτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και σε συνέντευξή του στην...

    Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

    Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες...

    Αυτή είναι η πιο βροχερή πόλη της Ελλάδας και δεν είναι τα Γιάννενα

    Η Ελλάδα, γνωστή για τα ηλιόλουστα τοπία και τις...

    Στο +86% από το 2017 οι τιμές πώλησης για κατοικίες – Η τρελή κούρσα στα ακίνητα συνεχίζεται

    Ιδιαίτερα ανθεκτική με τις μέσες τιμές να έχουν ξεπεράσει τα...