Σημείο Χ: Η «παραμελημένη» ερωτογενής ζώνη στον άνδρα που χαρίζει έντονους οργασμούς

    Ημερομηνία:

    Ένα ιδιαιτέρως ευαίσθητο και ερωτογενές σημείο περνά συχνά «στα ψιλά», στερώντας από τους άνδρες την εμπειρία ενός έντονου οργασμού. Αν και όλοι έχουν ακουστά το μυστηριώδες σημείο G των ανδρών, ούτως ειπείν τον προστάτη, σπάνια θα πάει το μυαλό σε μια άλλη περιοχή, μια εκ των πλέον ευαίσθητων στο πέος, που θα αποκαλούμε εφεξής σημείο Χ από το όνομά της: χαλινός.

    Κορυφαίες εταιρείες παρασκευής σεξουαλικών βοηθημάτων για άνδρες τούς προτρέπουν να ανακαλύψουν το σημείο Χ και να χαρίσουν στον εαυτό τους νέες όσο και διαφορετικές στιγμές ερωτικής απόλαυσης. Καθώς εξηγούν, η εκμάθηση του πώς να επιτύχεις οργασμό από μια νέα και «ανεξερεύνητη» συχνά περιοχή απαιτεί εξάσκηση, υπομονή και τεχνική. Για τον λόγο αυτό, μοιράζονται τις παρακάτω συμβουλές για καυτό σεξ ή εντονότερη αυτοϊκανοποίηση.

    Πού βρίσκεται ο χαλινός

    Το σημείο Χ δεν είναι τόσο δύσκολο να εντοπιστεί όσο το σημείο G. Ο χαλινός είναι ένα μικρό κομμάτι δέρματος (ιστός) στο κάτω μέρος του πέους, ακριβώς κάτω από την ουρήθρα, που συνδέει τη βάλανο (κεφαλή) του πέους με τον κορμό του. Σε άνδρες που δεν έχουν υποβληθεί σε περιτομή, ο χαλινός συνδέει επίσης την ακροποσθία με τη βάλανο του πέους.

    Γνωστός και ως «πετσάκι», είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος, καθώς περιέχει άφθονες νευρικές απολήξεις, γεγονός που τον καθιστά μια από τις πιο ερωτογενείς περιοχές του ανδρικού σώματος. Το Δέλτα του χαλινού όπως και η στεφάνη της βαλάνου γύρω του, είναι σημεία με μεγάλη απόκριση κατά τη διέγερση.

    Ωστόσο, υπάρχουν άνδρες με πιο κοντό ή σφιχτό χαλινό (βραχύς χαλινός), κάτι που μπορεί να προκαλέσει δυσφορία ή προβλήματα κατά τη διάρκεια του σεξ. Στην περίπτωση αυτή, μπορεί να χρειαστεί αφαίρεση με χαλινεκτομή, μια μικρή χειρουργική διαδικασία.

    Πώς προκαλείται ο οργασμός

    Λόγω της ευαισθησίας του, η διέγερση του χαλινού μπορεί να προσφέρει έντονη ευχαρίστηση και να συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη οργασμού, ενώ για τον ίδιο λόγο η αίσθηση από τη διέγερσή μοιάζει με αυτήν του κλειτοριδικού οργασμού· όπως και η κλειτορίδα, ο χαλινός χρειάζεται απαλή προσέγγιση, δηλαδή αργές και σταθερές κινήσεις εν αντιθέσει με την ένταση και διείσδυση του τυπικού ανδρικού οργασμού. Εν προκειμένω, οι βίαιες κινήσεις μπορεί να προκαλέσουν δυσφορία.

    Είτε εξερευνάτε μόνοι σας την περιοχή είτε πειραματίζεστε με σύντροφο, βεβαιωθείτε ότι είστε χαλαροί και σε καλή διάθεση. Χρησιμοποιήστε το δάχτυλο, τη γλώσσα ή την παλάμη για τη διέγερσή της, κάνοντας απαλό μασάζ από τη μία πλευρά προς στην άλλη.

    Το κλειδί εδώ είναι η υπομονή. Θα ήταν εύκολο να επιστρέψετε στη φυσική κίνηση του αυνανισμού, αλλά επιμείνετε στο προσεκτικό μασάζ. Αφήστε την αίσθηση να κορυφώνεται σταδιακά, δίνοντάς της σταθερή προσοχή.

    Συν τω χρόνω θα κατανοήσετε ποιος είναι ο  ρυθμός, η πίεση και η ταχύτητα που λειτουργούν καλύτερα για εσάς. «Να είστε υπομονετικοί και ακούστε το σώμα σας -αξίζει τον κόπο. Μπορεί να μην πετύχετε οργασμό με την πρώτη φορά, αλλά δεν υπάρχει λόγος απογοήτευσης. Δοκιμάστε το ξανά» συστήνουν οι ειδικοί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Ο Θεός με έσωσε γιατί αγαπά την Αμερική»

    Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι ο Θεός τον γλίτωσε από τη...

    Προαστιακός: Η πρώτη επέκταση έρχεται 15 χρόνια μετά

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα κατασκευής του προαστιακού σιδηροδρόμου της Δυτικής...

    Αποκάλυψη: Τα μοιραία (πρώτα) λάθη στον Βαρνάβα

    Η µοιραία ασυνεννοησία µεταξύ ιδιωτών που διέθεταν στο σηµείο έναρξης...

    Ανέβασαν ρολά 31.489 επιχειρήσεις το δεύτερο τρίμηνο του έτους

    Θετικό πρόσημο «έγραψαν» οι ενάρξεις των νέων επιχειρήσεων το δεύτερο τρίμηνο του...
    Best Shop