Πάτρα: Στο εδώλιο δύο γνωστοί Πατρινοί για ξυλοδαρμό

    Ημερομηνία:

    Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν δύο αδέλφια από την Πάτρα, μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό που υπέστη επιχειρηματίας στον χώρο της εμπορίας κρεάτων.

    Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τ.Σ., συνεργαζόταν με την επιχείρηση των δύο αδελφών εδώ και καιρό.
    Οι σχέσεις τους ήσαν άριστες, όμως πριν από 20 μήνες έγινε τέτοιος τσακωμός που κατέληξε σε σκηνή ρινγκ, και μάλιστα εν μέσω κεντρικής οδού της Πάτρας. Υπήρχε ένας απλήρωτος λογαριασμός ύψους 1.800 ευρώ προς την εταιρεία κρεάτων και η σύζυγος του ιδιοκτήτη, έχοντας μαζί της το τιμολόγιο, πέρασε από το κατάστημα των αδελφών για να πληρωθεί. Σύμφωνα με όσα περιγράφονται στην μήνυση που υπεβλήθη αργότερα, τα αδέλφια αρνήθηκαν να την πληρώσουν ισχυριζόμενοι πως υπάρχει κλοπή στο ζύγι, και μάλιστα επικαλούνταν και την κάμερα κλειστού κυκλώματος στο μαγαζί τους που κατ’ εκείνους το απεδείκνυε. Η γυναίκα έπεσε από τα σύννεφα καθώς ήταν η πρώτη φορά που ακουγόταν κάτι τέτοιο για την εταιρεία της οικογένειάς της από χείλη πελατών. Επέμενε πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο και πως έχουν κάνει λάθος, τα πνεύματα οξύνθηκαν και ένας εκ των δύο την εξύβρισε πολύ άσχημα. Η γυναίκα έχοντας βάλει τα κλάματα έφυγε άρον άρον από το μαγαζί και μετά από λίγο βρέθηκε εκεί ο σύζυγός της. Διαμαρτυρήθηκε έντονα για την συμπεριφορά των αδελφών προς την σύζυγό του αλλά και το ότι τον συκοφάντησαν ως επαγγελματία, και τότε τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμη περισσότερο.

    Ένας εκ των δύο (με βάση την καταγγελία και τη μήνυση) τον χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο, τον ακινητοποίησε και την στιγμή που ο ήδη χτυπημένος επιχειρηματίας είδε και τον αδελφό του να έρχεται προς το μέρος του, κατάφερε και έβγαλε την μπλούζα του, απελευθερώθηκε, έτρεξε προς τον δρόμο και άρχισε ημίγυμνος να καλεί σε βοήθεια. Τα δύο αδέλφια φοβήθηκαν, του πέταξαν την μπλούζα του και έκλεισαν την πόρτα του καταστήματος.

    Ο κρεοπώλης πέρασε αμέσως από ιατροδικαστή ο οποίος κατέγραψε τα χτυπήματα και συνέταξε έκθεση. Στη συνέχεια μήνυσε τα δύο αδέλφια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μέτρα στήριξης σε επιχειρήσεις λόγω των νεκρών ψαριών στον Παγασητικό

    Τη δρομολόγηση μιας σειράς μέτρων στήριξης των επιχειρηματιών των...

    Μέση Ανατολή: Κλιμακώνεται η ένταση στη Δυτική Όχθη – Ομοβροντία από ρουκέτες της Χεζμπολάχ στο Ισραήλ

    Σήμερα το πρωί, ο ισραηλινός στρατός προχώρησε σε αεροπορικές...

    Συντάξεις Οκτωβρίου 2024: Πότε αρχίζουν οι πληρωμές – Δείτε αναλυτικά όλες τις ημερομηνίες ανά Ταμείο

    Στις 25 Σεπτεμβρίου αναμένεται να πληρώσουν τις συντάξεις Οκτωβρίου...

    Ενδοοικογενειακή βία: Ανήλικος συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της μάνας του

    Νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστές μια μητέρα και τον γιο...
    Best Shop