Μπρουκ Σιλντς: Η 18χρονη κόρη της ηθοποιού φόρεσε το νυφικό της μητέρας της στην αποφοίτησή της

    Ημερομηνία:

    H 18χρονη κόρη της Μπρουκ ΣιλντςΓκρίερ Χέντσι, φόρεσε το νυφικό της μητέρας της για τον χορό της αποφοίτησής της.
    «Το φόρεμά της για την αποφοίτηση ήταν το πρώτο μου νυφικό», είπε η Σιλντς για το φόρεμα που φόρεσε για να παντρευτεί τον διάσημο τενίστα Αντρέ Αγκάσι το 1997.

    «Έπρεπε να το ξαναφτιάξουμε λίγο, ώστε να είναι στενό και κομψό», πρόσθεσε η Γκρίερ, η οποία μόλις ξεκίνησε το πρώτο έτος του κολεγίου της. (Στο ίδιο κολέγιο φοιτά η μεγαλύτερη αδελφής της, η 21χρονη Ρόουαν).

    «Βγάλαμε όλο το πουφ γιατί δεν το ήθελα με πουφ», πρόσθεσε η Σιλντς. «Και το κάναμε στράπλες».

    «Της πήγαινε πολύ», σχολίασε η 59χρονη σταρ. «Είναι μεγάλη τιμή όταν θέλουν να φορέσουν τα πράγματά σου. Συνήθως δεν με θεωρούν κουλ».

    Η Σιλντς και οι δύο κόρες της μίλησαν πώς είναι πραγματικά η ζωή στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένης της «επιδρομής» στη μοναδική ντουλάπα της μαμάς τους. Τίποτα δεν είναι εκτός ορίων ανέφερε η ηθοποιός, που τώρα για πρώτη φορά έχει άδειο σπίτι: «Ειλικρινά, μπορούν να φορέσουν τα πάντα, γιατί απλά μπορούν με αυτόν τον τρόπο τα ρούχα να έχουν μια δεύτερη ζωή- δεν αγγίζεις τα πράγματα και αναρωτιέσαι γιατί». Είναι σαν να πρόκειται για κάποια μεγάλη δημοπρασία του Sotheby’s; Πολύ αμφιβάλλω. Εκτός αν πρόκειται για εμβληματικά αντικείμενα. Οπότε όταν έχουν μια άλλη ζωή, αισθάνεσαι καλά».

    Το φόρεμα που φόρεσε για να παντρευτεί τον Αγκάσι (με τον οποίο χώρισε το 1999) είναι ένα τέλειο παράδειγμα. «Είναι ένας καλός άνθρωπος, οπότε για μένα ήταν πραγματικά σαν να έκλεισε τον κύκλο του» «και τιμά κάτι και νομίζω ότι αυτό είναι υγιές».

    Δεν είναι η πρώτη φορά που οι κόρες της φορούν ένα από τα διάσημα ρούχα της. Το 2021, η Ρόουαν επέλεξε να φορέσει το κατακόκκινο φόρεμα της μητέρας της, σχεδιασμένο από τον Ρίτσαρντ Τάιλερ, στο χορό του λυκείου της (η Μπρουκ το είχε αρχικά φορέσει στις Χρυσές Σφαίρες του 1998).

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Ο Θεός με έσωσε γιατί αγαπά την Αμερική»

    Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι ο Θεός τον γλίτωσε από τη...

    Προαστιακός: Η πρώτη επέκταση έρχεται 15 χρόνια μετά

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα κατασκευής του προαστιακού σιδηροδρόμου της Δυτικής...

    Αποκάλυψη: Τα μοιραία (πρώτα) λάθη στον Βαρνάβα

    Η µοιραία ασυνεννοησία µεταξύ ιδιωτών που διέθεταν στο σηµείο έναρξης...

    Ανέβασαν ρολά 31.489 επιχειρήσεις το δεύτερο τρίμηνο του έτους

    Θετικό πρόσημο «έγραψαν» οι ενάρξεις των νέων επιχειρήσεων το δεύτερο τρίμηνο του...
    Best Shop