50 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ:

    Ημερομηνία:

    Αρθρο του Γιώργου Παπανδρέου

    “Το ΠΑΣΟΚ, μπορεί να καταστεί πάλι η εγερτήρια δύναμη ενότητας και προοπτικής για τις προοδευτικές δυνάμεις, που πρέπει να ηγηθούν του εγχειρήματος με το οποίο θα οδηγηθεί ο Ελληνισμός σε μια νέα επαναστατική και απελευθερωτική διαδικασία.

    Αρκεί να συναντηθεί ξανά με τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά που το καθιστούσαν διαφορετικό από τη συντήρηση και γι’ αυτό αναγκαίο και χρήσιμο για τη χώρα.

    Προτείνω, σε αυτήν την κατεύθυνση, μια νέα πράσινη πολιτιστική επανάσταση. Για την οποία απαιτείται βαθιά αυτογνωσία και διάλογος για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε ως χώρα.

    Σεβόμενοι το περιβάλλον, το ανθρώπινο δυναμικό και τον πολιτισμό μας, που έχουν γίνει αντικείμενα κερδοσκοπικής εκμετάλλευσης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Η Αυτοκινητοδρόμιο Α.Ε. ζητά επικαιροποίηση από τους μετόχους της εταιρείας

    Η Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας Α.Ε. καλεί όλους τους μετόχους της...

    Release Athens 2026: Φέρνει τους Helloween και τους Sabaton το καλοκαίρι στην Αθήνα

    Δύο σημαντικά ονόματα του σκληρού ήχου θα έρθουν το...

    5+1 από τα πιο γνωστά μοντέλα των 90s: Πού είναι και τι κάνουν σήμερα;

    Πριν από λίγες ημέρες η Kate Moss ανακοίνωσε την κυκλοφορία...