H Νάντια Μπουλέ στο καστ της διεθνούς φήμης φαντασμαγορικής παράστασης «Chicago»

    Ημερομηνία:

    Το φαντασμαγορικό «Chicago», η διεθνούς φήμης παραγωγή, όπως παρουσιάζεται στο Broadway, ξεκινάει την πολυαναμενόμενη ευρωπαϊκή του περιοδεία από την Αθήνα, κάνοντας πρεμιέρα στις 18 Οκτωβρίου στο Christmas Theater, έχοντας (πρώτη φορά στην ιστορία του!) μία Ελληνίδα στο καστ.

    Ο λόγος για τη Νάντια Μπουλέ, που θα δώσει σάρκα και οστά στον ρόλο της Ρόξι Χαρτ. Επειτα από τέσσερις οντισιόν που έγιναν στο Λονδίνο, ανάμεσα σε 3.000 ηθοποιούς από όλο τον κόσμο, η Ελληνίδα ηθοποιός πήρε τον ρόλο και ετοιμάζεται να μεταβεί ξανά στη βρετανική πρωτεύουσα, καθώς τις επόμενες ημέρες αρχίζουν οι τελικές πρόβες με τους συντελεστές της παράστασης που θα ταξιδέψουν από τη Νέα Υόρκη. Στους υπόλοιπους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα εμφανιστούν η Λόρα Τάιρερ ως Βίλμα Κέλι, ο Ματ Μπλέικερ ως Μπίλι Φλιν, η Εϊμι Γουέμπ ως Μάμα Μόρτον, ο Ντάνι Μπέκερ ως Αμος και ο Λουκ Μπάγερ ως Μέρι Σάνσαϊν.

    NADIA

    Το «Chicago the Musical», σε μουσική Τζον Κάντερ, στίχους Φρεντ Εμπ, σενάριο των Φρεντ Εμπ Φόζε, σε αυτή την ευρωπαϊκή περιοδεία δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να απολαύσει την αυθεντική παραγωγή του Broadway, με ένα καστ εξαίρετων ερμηνευτών, επιλεγμένων από την ελίτ του West End και του Broadway. Σημειώνεται πως αυτή είναι η πρώτη φορά που Ελληνίδα καλλιτέχνις εντάσσεται στο δυναμικό παράστασης του Broadway, συμμετέχοντας σε πανευρωπαϊκή περιοδεία που περιλαμβάνει 18 χώρες!

    Συγκεκριμένα, η θεατρική παράσταση θα ταξιδέψει στην Ευρώπη σε Αυστρία, Φιλανδία, Πορτογαλία, Ουγγαρία και σε άλλες 14 χώρες. Στην Ελλάδα θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το «Chicago the Musical» τον Οκτώβριο στην Αθήνα και τον Μάρτιο στην Θεσσαλονίκη για περιορισμένες παραστάσεις.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μενέλαος Μανωλόπουλος: «Σάλπαρε» ο Τζακ Σπάροου της Ύδρας

    Τα γλέντια, οι χοροί, τα ποτά και τα ξενύχτια ευτυχώς καλά...

    Νεκρή Αγγλίδα στην Ιθάκη – Στην Πάτρα η σορός της

    Τις μεσημβρινές ώρες χθες Παρασκευή (30/8), ενημερώθηκε η Λιμενική...

    Αυτός είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να φέρει κοντά τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον Χάρι

    Ο Γουίλιαμ και η οικογένειά του αντιμετώπισαν ένα δύσκολο...

    Επιστολή – κόλαφος Σπίρτζη στην Επιτροπή Δεοντολογίας: Τιμή να διαγραφώ γιατί εκφράζω τις θέσεις μου

    Με μια μακροσκελή επιστολή στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ...
    Best Shop