NAYΠΑΚΤΟΣ: Volcom Skate Happening 2024!

    Ημερομηνία:

    Την Κυριακή 1η/9/2024, η Ναύπακτος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το 1ο skate Bowl Jam που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο ολοκαίνουργιο Bowl Park | P.R.G. Park στην παραλία Γρίμποβο! Η εκδήλωση αυτή αναμένεται να προσελκύσει skaters από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα, σε ένα χώρο που ανταγωνίζεται επάξια αντίστοιχα skate spots του εξωτερικού.

    Το event θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του μεγάλου χορηγού Volcom, η οποία φέρνει την αυθεντική street κουλτούρα στον χώρο του skateboarding. Παράλληλα, η Monster Energy θα ενισχύσει την ενέργεια και τον ενθουσιασμό όλων των συμμετεχόντων και των θεατών με τα προϊόντα της.

    Το Volcom Skate Happening 2024, δεν είναι απλά μια επίδειξη, αλλά μια γιορτή του skate culture, με μοναδικές φιγούρες, μουσική και θεαματικές στιγμές, καθώς οι κορυφαίοι skaters θα επιδείξουν τις ικανότητές τους στο καινούργιο bowl της Ναυπάκτου. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και open για τις κατηγορίες Men – Women – Kids (under 17).

    Η εκδήλωση είναι μια συνδιοργάνωση του Fiftyfifty boardshop με τον Αθλητικό Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ρίου ΙΑΣΩΝ,  την υποστήριξη του Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου και του Δήμου Ναυπακτίας και υπόσχεται να αποτελέσει μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους λάτρεις του skateboarding.

    Σας περιμένουμε όλους στην παραλία Γρίμποβο, για να ζήσουμε μαζί την ένταση και τον ενθουσιασμό του 1ου Volcom Skate Happening στην Ελλάδα! Μην το χάσετε!

    Ημερομηνία: Κυριακή 01.09.2024 Τοποθεσία: P.R.G. Bowl Park, Παραλία Γρίμποβο, Ναύπακτος.

    Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 17:00 ενώ τα main event θα ξεκινήσουν στις 18:00 με την κατηγορία under 17, στις 19:00 θα συνεχίσουμε με την κατηγορία Girls, ενώ στις 20:00 το bowl θα πάρει φωτιά με τις κατηγορίες Over 17 και Best Trick. Για τις κατηγορίες Best Trick και Best Line θα υπάρχει χρηματικό έπαθλο και βραβεία. 

    Για τους αθλητές από Αθήνα, θα υπάρχει λεωφορείο προς τον χώρο της διοργάνωσης και επιστροφή την ίδια μέρα. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.fiftyfifty.com.gr  ή επικοινωνήστε μαζί μας στο [6944968129 & 6939132900].

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνελήφθη στην Αργεντινή πρώην μέλος των Ερυθρών Ταξιαρχιών – Καταζητούνταν εδώ και 44 χρόνια

    Η αστυνομία στην Αργεντινή συνέλαβε έναν άνδρα που καταζητούνταν στην Ιταλία εδώ και...

    Πέθανε στα 53 του ο ράπερ Fatman Scoop – Κατέρρευσε πάνω στη σκηνή

    Ο Αμερικανός ράπερ Fatman Scoop πέθανε σε ηλικία 53 ετών, λίγη...

    «Οταν ξαναπέθανα» – Ξεκινά περιοδεία ο Λάκης Λαζόπουλος

    Ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκινά περιοδεία με την παράσταση «Οταν ξαναπέθανα». Μετά τη...

    H Νάντια Μπουλέ στο καστ της διεθνούς φήμης φαντασμαγορικής παράστασης «Chicago»

    Το φαντασμαγορικό «Chicago», η διεθνούς φήμης παραγωγή, όπως παρουσιάζεται...
    Best Shop