ΠΑΤΡΑ: Της κακομοίρας από την Δευτέρα στην Κανακάρη! 40 λεπτά για να διασχίσει κάποιος την οδό

    Ημερομηνία:

    Η κατάσταση την Παρασκευκή αλλά και το Σάββατο ήταν χαοτική και αφόρητη με τους οδηγούς να διαμαρτύρονται έντονα, καθώς «εγκλωβίστηκαν» στις ουρές που σχηματίστηκαν σε όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες στο κέντρο της αχαϊκής πρωτεύουσας.

    Κανακάρη, Μαιζώνος, Όθωνος-Αμαλίας «πνίγηκαν» από τα οχήματα, η κίνηση διεξαγόταν με ρυθμούς χελώνας και η οργή των οδηγών
    ξεχείλισε. Αιτία του κακού ήταν οι εργασίες
    που γίνονται στο τμήμα της πεζοδρόμησης της
    οδού Μαιζώνος. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή έκλεισε η οδός Κολοκοτρώνη από το ύψος της οδού Κορίνθου, με αποτέλεσμα τα οχή-
    ματα να μην μπορούν να διασχίσουν την Κολοκοτρώνη και να κινούνται όλα προς την Κορίνθου. Επίσης, άλλη μια εργολαβία έγινε στο ύψος της οδού Αλ. Υψηλάντου και έτσι το μποτιλιάρισμα που προκλήθηκε στο ιστορικό κέντρο δεν είχε προηγούμενο.

    Η αγανάκτηση των πολιτών ξεχείλισε για την απίστευτη ταλαιπωρία που υπέστησαν. Σαράντα ολόκληρα λεπτά χρειάστηκαν για να διανύσουν την Κανακάρη, από την Γκότση μέχρι την Γεροκωστοπούλου, όπως κατήγγειλαν οδηγοί, οι οποίοι ζητούν από τους αρμοδίους να λάβουν άμεσα μέτρα για να βελτιωθεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην καρδιά της Πάτρας το αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς από ∆ευτέρα επιστρέφουν και οι τελευταίοι αδειούχοι του Αυγούστου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της εβδομάδας η ∆ιεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας θα προχωρήσει στην απόφαση απαγόρευσης στάθμευσης οχημάτων στην μία πλευρά του δρόμου, από το τμήμα της Αράτου μέχρι και την Κολοκοτρώνη, ώστε να υπάρχει δυνατότητα ροής της κυκλοφορίας. Ομως αυτό το μέτρο δεν επαρκεί. Θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να δημιουργηθούν δύο λωρίδες κυκλοφορίας σε όλο το μήκος της Κανακάρη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νεκροί ένας σεφ 41 ετών και μια 32χρονη μητέρα, έπειτα από επιθέσεις στο καρναβάλι του Νότινγκ Χιλ

    Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε τον θάνατο δύο ανθρώπων σε επιθέσεις...

    Όλγα Βενέτη: Έχω πέσει στα πατώματα για έρωτες και για φιλίες

    Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! έδωσε η Όλγα Βενέτη. Η...

    Ακρίβεια: Στα ύψη οι τιμές σε φρούτα και λαχανικά – Καύσωνας και λειψυδρία βάζουν σε κίνδυνο την αγροτική παραγωγή

    ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ Ο Σεπτέμβρης φέρνει και άλλες...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 1/9/2024

    10:30 έως 14:00 Παραολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 ( 10:53...
    Best Shop