«H γυναίκα μου έκλαιγε από χαρά όταν γεννήθηκαν τα δίδυμα αγόρια μας – Μισή ώρα αργότερα, ήταν νεκρή» – Η εξομολόγηση άνδρα που ραγίζει καρδιές

    Ημερομηνία:

    Ο Matt Whittaker και η Rachel Galloway είχαν αρραβωνιαστεί και ήταν πολύ ευτυχισμένοι γιατί περίμεναν να έρθουν στη ζωή τα δύο παιδιά τους. Όμως, μετά τη γέννηση των δίδυμων αγοριών, κάποιες επιπλοκές στη γέννα κόστισαν τη ζωή της Rachel.

    Τη στιγμή που ο Matt Whittaker πίστευε ότι η ζωή του δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερη, είδε ξαφνικά τον κόσμο του να καταρρέει. Περίμενε να γίνει πατέρας των δύο δίδυμων αγοριών του, του Noah και του Abel και ήταν έτοιμος να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Rachel Galloway.

    «Έφερε χαρά στον κόσμο»

    O 36χρονος Matt από το Carnforth, του Λάνκασιρ, ετοίμαζε τον γάμο του γεμάτος χαρά, όμως τώρα προετοιμάζει συντετριμμένος την κηδεία της συντρόφου του, η οποία θα γίνει στις 6 Σεπτεμβρίου. Ο  Matt, ιδιοκτήτης επιχείρησης, λέει χαρακτηριστικά: «Πέθανε έχοντας φέρει χαρά στον κόσμο, αφού γέννησε τα δύο αγόρια μας. Ήταν ό,τι πιο όμορφο μου έχει συμβεί. Την Παρασκευή που αρραβωνιαστήκαμε, θυμάμαι, όταν τρώγαμε, τη ρώτησα: το πιστεύεις; Η ζωή δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερη».

    «Ήταν πολύ δυνατή στην καισαρική. Αν και ήταν αγχωμένη, ήταν πολύ θαρραλέα μέχρι που γεννήθηκαν τ’ αγόρια. Μετά ήρθαν τα δάκρυα της χαράς, όταν τα είδε και ήξερε ότι ήταν υγιή,  όταν με είδε να ταΐζω για πρώτη φορά τον Noah».

    «Ήταν χαρούμενος, περήφανος και γεμάτος αγάπη άνθρωπος. Όταν είδε τα παιδιά μας, είδε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι πολύ κρίμα που τα είδε για πρώτη και για τελευταία φορά, όμως ελπίζω να τα βλέπει συνεχώς από εκεί πάνω».

    «Δεν θα αφήσω την μνήμη και τα όνειρά της να πεθάνουν. Η Rachel ήταν ο καλύτερος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ μου, έκανε τον κόσμο καλύτερο».

    «Δεν ήταν μόνο έξυπνη, αστεία, δυναμική, όμορφη, προστατευτική, υπομονετική και πολλά ακόμη, αλλά βοηθούσε τους ανθρώπους να γίνουν καλύτεροι.

    Έβλεπε και έβγαζε τον καλύτερο εαυτό των ανθρώπων και εγώ είμαι η ζωντανή απόδειξη γι’ αυτό».

    «Από δω και στο εξής, έχω την ευθύνη να είμαι εκείνος ο άνδρας που έβλεπε και ήθελε να κάνει μαζί του οικογένεια. Θέλω να την κάνω περήφανη, να μεγαλώσω δύο κυρίους για τους οποίους θα ήταν περήφανη».

    «Είναι σε άσχημη οικονομική και ψυχολογική κατάσταση»

    Η φίλη της οικογένειας, η Emma Jones δημιούργησε μια σελίδα για να συγκεντρώσει χρήματα για τον Matt και τ’ αγόρια, φτάνοντας μέχρι στιγμής στα 23,628.93 ευρώ. Η 35χρονη διαχειρίστρια μισθώσεων, περιγράφει συγκλονισμένη την απώλεια της Rachael και εξηγεί ότι η οικογένεια είναι συντετριμμένη και σε άσχημη οικονομική κατάσταση.

    H Emma, από το Bingley, στο Δυτικό Γιόρκσαιρ, εξηγεί:

    «Περίμενε με μεγάλη χαρά να γίνει μητέρα. Αρραβωνιάστηκε την επομένη των γενεθλίων της, τελικά είχε όλα όσα ήθελε. Πριν φύγω για διακοπές, την αγκάλιασα και της είπα ‘ την επόμενη φορά που θα σε δω, θα είσαι μητέρα με δύο πανέμορφα αγόρια».

    «Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που της είπα. Ήμουν χαρούμενη δεν μπορούσα να πιστέψω ότι, την επόμενη φορά που θα την έβλεπα, θα ήταν μητέρα. Ήταν η καλύτερή μου φίλη, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι δεν είναι πια μαζί μας».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έκθεση της ΕΛΑΣ: Το 86% των Ελλήνων που ενεπλάκησαν σε κλοπές και διαρρήξεις το 2022 ήταν Ρομά

    Στις 19/11/2023 γράψαμε ένα άρθρο στο protothema.gr με θέμα: «Έκθεση...

    Η Κατερίνα Καινούργιου κάνει πρεμιέρα 16 Σεπτεμβρίου: Οι συνεργάτες της

    Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει, για τέταρτη χρονιά στον Alpha, τη Δευτέρα 16...

    Επέκταση Οδοντωτού προς Ι.Μ Αγίας Λαύρας: Ένα όραμα γίνεται πραγματικότητα, λέει ο δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος

    «Η επέκταση του Οδοντωτού σιδηροδρόμου προς την ιστορική, ιερά μονή της...

    Νεαροί παγίδευσαν 16χρονο μέσω social media και τον ξυλοκόπησαν

    Δύο 18χρονοι και μία 16χρονη συνελήφθησαν για επεισόδιο που...
    Best Shop