Ελαφρώς μειωμένο στα 15,9 λεπτά το πράσινο τιμολόγιο της ΔΕΗ για το Σεπτέμβριο

    Ημερομηνία:

    Η ΔΕΗ μειώνει ελαφρώς κατά 2,8% την τιμή στο πράσινο τιμολόγιό της, Γ1/Ν1, για το μήνα Σεπτέμβριο, στα 15,94 λεπτά ανά κιλοβατώρα.
    Η τιμή αυτή στο πράσινο τιμολόγιο της ΔΕΗ αφορά κατανάλωση έως 500 κιλοβατώρες/μήνα, ενώ για παραπάνω κατανάλωση η χρέωση φτάνει τα 17,1 λεπτά.
    Επίσης, η τιμή νύχτας ανέρχεται σε 12,8 λεπτά ανά κιλοβατώρα. Το πάγιο του προγράμματος είναι στα 5 ευρώ/μήνα.
    Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ΔΕΗ προχώρησε με ανακοίνωσή της σε αλλαγή μιας από τις μεταβλητές που επηρεάζουν την εξίσωση του πράσινου τιμολογίου. Συγκεκριμένα, το ανώτατο όριο Lu του μηχανισμού διακύμανσης επανατοποθετείται στα 0,125 ευρώ/KWh.
    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΗ εδώ.
    Τους νέους ειδικούς όρους για το πράσινο τιμολόγιο μπορείτε να τους δείτε εδώ.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Συχνή υπέρβαση των ορίων τον χειμώνα στο κέντρο, αλλά και νότια της πόλης- Τι συμβαίνει με την ρύπανση

    ΤΗΣ ΤΕΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΡΟΥ Σε ημερήσια διάταξη προβληματισμός και ανησυχία για...

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ: Τα εφήμερα σπέρματα του Διονύση Ζακυνθινού

    Του Δημήτρη Σ. Αβραμίδη Αν θυμάμαι καλά ο αείμνηστος φιλόλογος...

    9 νηστίσιμα πρωινά που δεν τους λείπει τίποτα

    Το πρωινό είναι από τα πιο σημαντικά γεύματα της ημέρας, και...