ΠΑΤΡΑ: ΤΡΟΜΟΣ κοντά στο Πυροσβεστείο! Επιτέθηκε σε άνδρα – κάλεσε ενισχύσεις! Στο Νοσοκομείο τραυματίας

    Ημερομηνία:

    Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην οδό Φιλελλήνων κοντά στο Πυροσβεστείο στην Πάτρα, με τους κατοίκους της
    περιοχής να είναι ανάστατοι. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν στην
    νεαρό άτομο, Ρομά, επιτέθηκε σε μόνιμο κάτοικο της περιοχής, ο οποίος
    είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του, τον χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι και
    στο πρόσωπο – για άγνωστο λόγο όπως υποστηρίζουν πολίτες που ήταν παρόντες- με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο.

    Το επεισόδιο συνέβη λίγο μετά τις 9 το βράδυ στην περιοχή, μπροστά στα έκπληκτα μάτια παιδιών αλλά και ενηλίκων που βρίσκονταν στα μπαλκόνια των πολυκατοικιών. Παρά τις φωνές τους ο δράστης δεν υποχωρούσε, και μάλιστα, όπως υποστηρίζουν, ο νεαρός στην πορεία είχε και ενισχύσεις από άλλα άτομα, τα οποία προσέτρεξαν στο σημείο με απειλητικές διαθέσεις, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής έντρομοι να ειδοποιήσουν την Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσε περιπολικό του Β ́ Αστυνομικού Τμήματος αλλά και δικυκλιστές της Ομάδας ∆Ι.ΑΣ. της Άμεσης ∆ράσης Πατρών, όμως, ο δράστης είχε προλάβει να εγκαταλείψει το σημείο, ενώ πλήρωμα του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον τραυματία και τον διακόμισε στο Νοσοκομείο. Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως η γειτονιά τους έχει μετατραπεί σε «γκέτο» καθώς ορισμένοι από τους Ρομά που διαμένουν εκεί δρουν ανεξέλεγκτα. «Σπάνε τα οχήματά μας για να κλέψουν, έχουμε χάσει την ησυχία μας από την μουσική στη διαπασών και πλέον φθάσαμε στο σημείο να ζήσουμε την επίθεση σε βάρος ενός πολίτη, ο οποίος κατέληξε στο Νοσοκομείο. Αυτό που βιώσαμε το βράδυ της Παρασκευής δεν είχε προηγούμενο. Καλέσαμε την Αστυνομία, έφθασε στο σημείο άμεσα αλλά το κακό είχε γίνει. Και δεν είναι η πρώτη φορά που καλούμε την Αστυνομία να επέμβει, γιατί τα περιστατικά παραβατικότητας είναι συνεχή. ∆εν περιμέναμε όμως ότι θα έφθαναν σε αυτό το σημείο, να στείλουν τον άνθρωπο στο νοσοκομείο. Κάτι πρέπει να γίνει, δεν αντέχουμε άλλο» δηλώνουν  κάτοικοι της περιοχής.

    Παράλληλα, καταγγέλλουν πως οι γονείς αισθάνονται ανασφάλεια για τα παιδιά τους εξαιτίας της παραβατικότητας ορισμένων εκ των Ρομά, οι οποίοι δεν διστάζουν να αποσπάσουν τα κινητά τηλέφωνα από ανήλικους ή ακόμα και από ενήλικες (γυναίκες ή μεγαλύτερης ηλικίας άτομα).

    Τέλος, αναφέρουν πως ζουν υπό καθεστώς φόβου στην ίδια τους τη γειτονιά και φέρονται αποφασισμένοι να υποβάλλουν υπόμνημα στο οποίο θα περιγράφουν τα όσα βιώνουν προς τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να ληφθούν μέτρα.

    Γνώμη

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Τεχνητή Νοημοσύνη και παύση προϊσταμένων

    Μεθαύριο Τετάρτη, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα...

    Θρήνος για την χαμογελαστή Στέλλα που πέθανε τόσο νωρίς

    Θρήνος για την χαμογελαστή Στέλλα που “‘έφυγε” νωρίς Πέπλο πένθους...

    Eπιστρέψατε από τις διακοπές; 7 τρόποι για να μην σας κυριεύσει το άγχος στη δουλειά με το «καλημέρα»

    Όσες βουτιές κι αν κάνατε, όσα ηλιοβασιλέματα κι αν...

    Σοκ στην Αλεξανδρούπολη- Άντρας έσπασε το χέρι της μητέρας των παιδιών του και έβαλε φωτιά

    Δεν έχει συλληφθεί ακόμα σεσημασμένος που κατηγορείται για πολλά...
    Best Shop