Αθώοι και οι 4 κατηγορούμενοι για τις προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ

    Ημερομηνία:

    Αθωώθηκαν και οι τέσσερις κατηγορούμενοι για τις 22 προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ επί υπουργίας Άδωνις Γεωργιάδης.

    Το δικαστήριο αθώωσε τον πρώην διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόδωρο Παπαδημητρίου, κρίνοντας πως δεν στοιχειοθετείται η αντικειμενική υπόσταση του αδικήματος απιστίας.

    Σύμφωνα με το σκεπτικό, που ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Δικαστηρίου, «η σύνταξη και υπογραφή των μισθολογικών καταστάσεων δε συνιστά αδικοπρακτική ενέργεια. Αθώοι και οι λοιποί κατηγορούμενοι λόγω του παρακολουθηματικού χαρακτήρα του αδικήματος».

    Συγκεκριμένα το δικαστήριο αθώωσε επίσης τον Σταμάτη Πουλή, ο οποίος είναι πολιτευτής της ΝΔ, τη σύζυγό του Ανδρονίκη Θεοφιλάτου, την πρώην οικονομική διευθύντρια του ΚΕΕΛΠΝΟ, Αικατερίνη Πολύζου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιαννακόπουλος: Εγώ τιμωρήθηκα για ένα κ@@@δάχτυλο, είμαι περίεργος να δω αν τιμωρηθεί ο Φουρνιέ για τον 4ο τελικό

    Στην χειρονομία του Εβάν Φουρνιέ αναφέρθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε ανάρτησή του στο Instagram και...

    Μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους σε χωριό των Τρικάλων

    Μητέρα και γιος εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους...