ΞΕΣΠΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: Αδιαφορεί η διοίκηση των ΕΛΤΑ και δεν λαμβάνει μέτρα στα Βραχνέϊκα

    Ημερομηνία:

    Όχι μία ούτε δύο αλλά πολλές φορές έχουν ληστέψει το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στα Βραχνέϊκα αλλά φαίνεται πως η Διοίκηση των ΕΛΤΑ… μυαλό δεν βάζει! Αποτέλεσμα; Σχεδόν κάθε μέρα η αποδυναμωμένη ΕΛ.ΑΣ. στην Πάτρα να προσπαθεί με συνεχείς περιπολίες να κάνει ότι μπορεί ώστε να αποτρέψει το ενδεχόμενο μίας νέας ληστείας. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση στην «Πολιτεία» του Προέδρου της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαϊας Χάρη Τσίτσικα: «Δεν είναι δυνατόν κάθε πρωί αλλά και άλλες ώρες της ημέρας συνάδελφοί μου να φθάνουν στα Βραχνέϊκα μόνο για το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ και μάλιστα για προληπτικούς λόγους. Δεν θα μπορούσε δηλαδή η Διοίκηση του Ταχυδρομείου να τοποθετήσει μία πόρτα ασφαλείας (διπλή όπως στις τράπεζες) ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος ληστείας»; Η απορία του εύλογη, όμως προφανώς η Διοίκηση των ΕΛΤΑ… σφυρίζει αδιάφορα. Ετσι οι Αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης επιβαρύνονται με ένα ακόμη καθήκον έστω και αν μετά τις πολλές μεταθέσεις και συνταξιοδοτήσεις έχουν μείνει ελάχιστοι στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας.

     

    ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΜΒΑΝ

    nakas

    Προφυλακιστέος αλλά στο Ψυχιατρείο του Κορυδαλλού κρίθηκε προ μερικών εβδομάδων με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή Πατρών μετά την απολογία του ο 32χρονος Πατρινός που διέπραξε την ληστεία με την απειλή όπλου μαχαιριού που πραγματοποίησε στα ΕΛ.ΤΑ. Βραχνεΐκων με λεία ύψους 7.240 ευρώ.

    Ο νεαρός άνδρας είχε υποστηρίξει πως αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, πως πάσχει από ψυχικό νόσημα και για αυτό προέβη σε αυτήν την πράξη. Στο πλευρό του βρέθηκαν και συγγενικά του πρόσωπα που απηύθυναν έκκληση στις ανακριτικές και εισαγγελικές αρχές να τον αντιμετωπίσουν ως ασθενή και όχι ως κακοποιό.

    Μάλιστα, στο ∆ικαστικό Μέγαρο είχαν σπεύσει και αστυνομικοί της Ομάδας ∆Ι.ΑΣ. για λόγους ασφαλείας. Υπενθυμίζουμε ότι ο 32χρονος μετά την επεισοδιακή σύλληψή του από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών σε κατάστημα όπου σταμάτησε για να πάρει καφέ ομολόγησε την πράξη του αναφέροντας όλες τις κινήσεις του, ενώ παραδέχθηκε πως είχε ληστέψει το συγκεκριμένο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. τον Ιανουάριο του 2022 μαζί με συνεργό του αποσπώντας το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ. Δηλαδή είχε ληστέψει δύο φορές το ίδιο κατάστημα.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σχολικό bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Πλατεία Γεωργίου

    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς,...

    ΠΑΤΡΑ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Πώς έσωσαν 55χρονη

    Συναγερμός σήμανε χθες το απόγευμα στην Αστυνομία εξαιτίας ανάρτησης που...

    Πάτρα: Συνεδριάζει την Τρίτη η Δημοτική Επιτροπή

    Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Πατρέων, την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου...
    Best Shop