Viral αγγελία για την ενοικίαση… μπαλκονιών

    Ημερομηνία:

    Εκεί που λέγαμε ότι τα έχουμε δει και διαβάσει όλα, αγγελία ενοικίασης κατοικίας έρχεται να μας διαψεύσει.

    Συγκεκριμένα η εν λόγω αγγελία δεν αφορά σπίτι, αλλά δύο μπαλκόνια με θέα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ναι, καλά διαβάσατε. Η εν λόγω αγγελία μάλιστα είχε αναρτηθεί σε γνωστή πλατφόρμα, ωστόσο πλέον δεν είναι διαθέσιμη.

    Ο τίτλος της ήταν: Ενοικίαση κατοικίας 20 τ.μ. Θεσσαλονίκη 300 ευρώ. Ωστόσο διαβάζοντας την περιγραφή θα δείτε πως πρόκειται μονάχα για δύο μπαλκόνια, σε διαφορετικούς ορόφους. Επιπλέον, η χρήση της τουαλέτας αποτελεί έξτρα παροχή και θα πρέπει να πληρώνετε 5 ευρώ ανά ημέρα.

    Αναλυτικά η περιγραφή της αγγελίας:

    «Ενοικιάζονται 2 μπαλκόνια με θέα στο κέντρο της πόλης το ένα 20 τμ και το άλλο 23 στον δεύτερο όροφο και στον τέταρτο. Το ένα διαθέτει ψησταριά και παρέχεται νερό από τη βρύση του μπαλκονιού η τουαλέτα παρέχεται εξτρά ανά μέρα με το ποσό των 5 ευρώ κατάλληλο για σκηνές 4 ατόμων, ακόμα και 6, δεν μας ενδιαφέρει ο αριθμός των ατόμων και τα κατοικίδια. Δυνατότητα παροχής φουσκωτής πισίνας με έξτρα χρέωση 10 ευρώ ανά μέρα».

    «Μέσα στο διαμέρισμα ποιοι μένουν;»

    ICECAP

    Η αγγελία αναδημοσιεύτηκε από έναν χρήστη του X (πρώην Twitter) και όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια έπεσαν βροχή.

     

    Άλλοι διακωμώδησαν την κατάσταση, άλλοι πάλι δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα όσα διαβάζουν.

     

     

     

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι εταιρείες που δεν έχουν πουλήσει ούτε ζάντα στην Ελλάδα

    Πρόκειται κυρίως για εξειδικευμένα ή υπερπολυτελή brands, αλλά και...

    Έθιμα και 5 συνταγές για τη Μεγάλη Παρασκευή

    Η ημέρα της απόλυτης αργίας και νηστείας. Σχεδόν ολόκληρη...

    Μέχρι το 2050 η παραγωγή τροφής θα πρέπει να αυξηθεί κατά 70%

    Μέχρι το 2050, ο αγροδιατροφικός τομέας θα πρέπει να τρέφει 40%...

    Στα 100 εκατ. ευρώ η ρήτρα της Μπενφίκα στον Παυλίδη – Οι μνηστήρες για τον Έλληνα επιθετικό

    Η μισή Ευρώπη θέλει τον Βαγγέλη Παυλίδη αλλά σύμφωνα με την...