Ερωτευμένη με γνωστό ποινικολόγο η Γωγώ Φαρμάκη – Η γνωριμία και το πρώτο τους καλοκαίρι μαζί

    Ημερομηνία:

    Την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της διανύει η Γωγώ Φαρμάκη τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η γνωστή influencer, ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε σχέση και είναι full in love. Ο άντρας που μπήκε στη ζωή της και της έκλεψε την καρδιά είναι ο γνωστός ποινικολόγος, Μαρίνος Μαρίνης.

    Ο Μαρίνος Μαρίνης, 35 ετών, είναι ένας πολύ επιτυχημένος δικηγόρος με ειδίκευση στο ποινικό δίκαιο και διατηρεί γραφείο στο Κολωνάκι. Υπήρξε μάλιστα και πρόεδρος της Ένωσης Ασκούμενων και Νέων δικηγόρων Αθηνών.

    Πρόκειται για έναν ταλαντούχο δικηγόρο και ένα πολύ ευγενικό και low profile άνθρωπο. Δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τα social media και είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένος στη δουλειά του.

    Η γνωριμία με τη Γωγώ Φαρμάκη σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες έγινε την άνοιξη μέσω κοινών γνωστών και από τότε είναι μαζί με τη σχέση τους να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

    Όσοι τους έχουν δει από κοντά μιλούν για ένα πολύ ερωτευμένο και ταιριαστό ζευγάρι με τον Μαρίνο Μαρίνη να μην παίρνει τα μάτια του από τη Γωγώ.

    Οι δυο τους πέρασαν το πρώτο τους καλοκαίρι μαζί σε διάφορους προορισμούς του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού ενώ βρέθηκαν μαζί και στον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με το Γρηγόρη Μόργκαν την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στην Κρήτη. Αυτή ήταν και η πρώτη ουσιαστικά επίσημη κοινή τους εμφάνιση ως ζευγάρι.

    Η πρώτη τους επίσημη εμφάνιση στον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

    Πριν λίγη ώρα η Γωγώ Φαρμάκη έκανε και την πρώτη της ανάρτηση με τον σύντροφό της, Μαρίνο όπου τη βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστή στο πλευρό του και να λάμπει από ευτυχία.

    Στη λεζάντα αρκέστηκε να βάλει μία πράσινη καρδιά και τα σχόλια έχουν αρχίσει να πέφτουν βροχή από τους διαδικτυακούς της φίλους.

    Τα νέα επαγγελματικά της βήματα

    Μετά την επιτυχημένη σεζόν που είχε στο Mappes show στο My Radio 104,6 η Γωγώ Φαρμάκη αναλαμβάνει τη δική της εκπομπή στα ερτζιανά. Κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 7 Σεπτέμβρη και μετά θα παρουσιάζει τη δική της εκπομπή στο My Radio από τις 14:00 μέχρι τις 16:00.

    Επίσης φέτος η Γωγώ Φαρμάκη συνεργάζεται με τον Φάνη Λαμπρόπουλο. Οι δυο τους θα παρουσιάζουν καθημερινά 6.30 – 8.30 το πρωί τη ραδιοφωνική εκπομπή “Πρωινή Φάπα” στον superfm της Κύπρου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δήμοι: Σε 60 δόσεις τα χρέη στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης –300 ευρώ ανά έτος στους δημοτικούς υπαλλήλους

    Σημαντικές αλλαγές στο καθεστώς λειτουργίας των Δήμων προβλέπει το νομοσχέδιο το...

    Συμφέρει να σπουδάζεις… στο Μπορντό… παρά στην Αθήνα

    Οι φοιτητές στην Ελλάδα βρίσκονται αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις...

    32χρονος ανέβασε σε καρότσα τον ανιψιό του αλλά έπεσε και τον εγκατέλειψε

    Ένας 32χρονος στη Μυτιλήνη κατηγορείται για τροχαίο με εγκατάλειψη...

    Λειψυδρία: «Στέγνωσε» από νερό η Νέδα στην Ηλεία

    Αρκετά αποκαλυπτικές είναι οι φωτογραφίες από τον ποταμό Νέδα,...
    Best Shop