ΠΑΤΡΑ: Της Μαιζώνος τα… καμώματα!

    Ημερομηνία:

    Είναι πολλά αυτά που μπορεί να παρατηρήσει κάποιος περπατώντας στο εργοτάξιο της Μαιζώνος που πεζοδρομείται. Πολλά τα κακώς κείμενα, αρκετά τα τραγελαφικά που προκαλούνται από την δική μας αδιαφορία ως πολίτες, άλλα τόσα και τα χαρακτηριστικά που προδίδουν ότι οι εργασίες εκτελούνται σαν να μην υπάρχουν κάτοικοι στην πόλη.

    Η ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ

    nakas

    Το πρώτο που προξένησε την μεγαλύτερη εντύπωση και εύστοχα το σχολίασε και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ο συμπολίτης Δημήτρης Παπαδόπουλος αναρτώντας την φωτογραφία που σήμερα δημοσιεύουμε, ήταν ότι κάποιοι οδηγοί δεν δίστασαν να βάλουν τα αυτοκίνητά τους μέσα στο εργοτάξιο και να παρκάρουν εκεί, βρίσκοντας σίγουρη θέση στάθμευσης! Είναι προφανές ότι η εικόνα αποδεικνύει ότι τελικά στην Πάτρα είμαστε «μαέστροι» στο να παρκάρουμε οπουδήποτε… Και φυσικά είναι μια εικόνα που δεν χρειάζεται κανέναν άλλο σχολιασμό. «Μιλάει» από μόνη της…

    ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

    Επίσης χαρακτηριστικό, όμως, είναι κι ότι το έργο εκτελείται χωρίς να έχουν προβλεφθεί ασφαλή περάσματα για τους πολίτες. Αντίστοιχα έργα στο εξωτερικό, διασφαλίζουν διόδους για τους πολίτες. Εδώ, όμως, είναι σαν να μην υπάρχουν κάτοικοι στην πόλη. Κλείσαμε μια ολόκληρη οδό, σε όλο της το μήκος, την φράξαμε παντού, και όποιος θέλει να περάσει απέναντι, θα πρέπει να διασχίσει κατά μήκος την οδό μέχρι το τέρμα του έργου… Απίστευτα πράγματα και καταδικαστέα!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Πώς άρπαξε 15.000 ευρώ

    Θύμα απάτης έπεσε γυναίκα χθες το απόγευμα, στο Δοκίμι Αγρινίου. Σύμφωνα...

    Ζάκυνθος- Ο εφιάλτης του 15χρονου: Ανήλικοι τον απειλούσαν και τον έκλεβαν για 7 μήνες – Η μαρτυρία του

    Υπέστη βασανιστήρια και ξυλοδαρμούς για 7 μήνες στα χέρια τριών ανήλικων...

    Πάτρα Ενωμένη: Ερωτήματα για το έργο της αποχέτευσης λυμάτων

    Ερώτηση στην Δημοτική Αρχή απευθύνει ο επικεφαλής της μείζονος...

    Ρέθυμνο: Αποτυχημένος “σασμός” οδήγησε στην απόπειρα δολοφονίας του 69χρονου κτηνοτρόφου

    Ένας «σασμός» που τελικά δεν έγινε ποτέ, φαίνεται πως...
    Best Shop