ΠΑΤΡΑ: Εκαψαν και άλλο όχημα χθες στην Εγλυκάδα – Το τρίτο σε ένα μήνα – Μυστήριο με το AUDI R8

    Ημερομηνία:

    Στο στόχαστρο έχουν βρεθεί τρία οχήματα μέσα σε έναν μόλις μήνα (!) και το γεγονός αυτό έχει θέσει σε συναγερμό τις διωκτικές αρχές.

    Τελευταίο περιστατικό καταγράφηκε χθες στις 4:55 τα ξημερώματα στην περιοχή της Εγλυκάδας, όταν σταθμευμένο όχημα μάρκας Audi A4 σε πιλοτή πολυκατοικίας τυλίχθηκε στις φλόγες. Οι ένοικοι αναστατώθηκαν και ενημερώθηκε άμεσα η Πυροσβεστική, η οποία μετέβη στο σημείο με τρία οχήματα και επτά πυροσβέστες, οι οποίοι έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. Ωστόσο, οι ζημιές που υπέστη το όχημα ήταν μεγάλες.
    Το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ξεκίνησε τις έρευνες για να φωτίσει την ταυτότητα των δραστών και το κίνητρο για την εμπρηστική ενέργεια, ενώ επελήφθη και η Ασφάλεια Πατρών, η οποία συνδράμει στις έρευνες για να βρεθούν ο ή οι δράστες της επίθεσης. Οι διωκτικές αρχές αναζητούν από κάμερες στοιχεία για τους δράστες και παράλληλα μαζεύουν πληροφορίες από τον παθόντα και το περιβάλλον του για να συγκεντρώσουν ένα-ένα τα κομμάτια του παζλ.

    nakas

    ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ∆Ι∆ΥΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ
    ΤΟ Ι.Χ. ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ
    Ήταν το τρίτο όχημα που έγινε στόχος αγνώστων τον τελευταίο μήνα. Τα ξημερώματα της 8ης Αυγούστου του 2024 άγνωστοι έκαψαν το όχημα του Κεντρικού Λιμενάρχη Πατρών, το οποίο ήταν σταθμευμένο επί της οδού Αδαμοπούλου, στην περιοχή της Λαχαναγοράς. Από τα στοιχεία που έχουν καταγράψει οι κάμερες της περιοχής, προκύπτει ότι δύο άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλο προσέγγισαν τον στόχο τους, με το ένα εξ αυτών να κατεβαίνει, να ρίχνει εύφλεκτο υγρό με τη μέθοδο διαβροχής στο αυτοκίνητο μάρκας Ford Focus και να το πυροδοτεί, και μάλιστα από το
    οπτικό υλικό φαίνεται ότι κινδύνευσε να πιάσει και ο ίδιος φωτιά στο χέρι! Ωστόσο, επιβιβάστηκε στο δίκυκλο και εξαφανίστηκαν με τον συνεργό του, φορώντας αμφότεροι κράνος. Η έρευνα για την υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και -σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές- βρίσκεται ψηλά στο χαρτοφυλάκιο των διωκτικών αρχών μετά και την σχετική κατεύθυνση που έχει δοθεί από την Εισαγγελική Αρχή της Πάτρας.

    Και αυτό διότι, ένα 24ωρο πριν, τα ξημερώματα της 7ης Αυγούστου, βρέθηκε στο στόχαστρο σταθμευμένο πολυτελές αυτοκίνητο, ένα AUDI Ρ8 επί της Ηρώων Πολυτεχνείου, με τη φωτιά να επεκτείνεται και να καταστρέφει ένα ακόμα ακινητοποιημένο όχημα. Και σε αυτήν την περίπτωση χρησιμοποιήθηκε η μέθοδος διαβροχής υλικού, καθώς εντοπίστηκαν υπολείμματα  βενζίνης.
    Να αναφέρουμε πως στην περιοχή της Τερψιθέας τον περασμένο Φεβρουάριο άγνωστοι έκαψαν πέντε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σε υπαίθριο χώρο, εκ των οποίων τα τρία κάηκαν ολοσχερώς και τα υπόλοιπα δύο υπέστησαν υλικές ζημιές, με τις αρχές να είχαν εν-τοπίσει στο σημείο γκαζάκια.

    Γνωμη

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 4/9/2024

    15:30 Eurosport 1 US Open Τένις 15:30 Eurosport 1 Λα...

    Η Ρωσία βομβάρδισε τη Λβιβ – Επτά νεκροί, δεκάδες τραυματίες, καταστράφηκαν ιστορικά κτίρια

    Ρωσική αεροπορική επίθεση στην πόλη Λβιβ της δυτικής Ουκρανίας, όχι...

    Πανεύκολη συνταγή για ζυμαρικά με λουκάνικα, λεμόνι και παρμεζάνα – Το πιάτο που θα αγαπήσει όλη η οικογένεια

    Αυτό το πιάτο ζυμαρικών σε ένα τηγάνι συνδυάζει νόστιμα λουκάνικα με...
    Best Shop