Βίκυ Λέανδρος: Ξεκαθαρίζει για το εξώδικο που έλαβε από τον πατέρα της – «Από τη δική μου πλευρά οι σχέσεις είναι καλές»

    Ημερομηνία:

    Η Βίκυ Λέανδρος παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» και τον δημοσιογράφο Βασίλη Τσαρτσάνη με αφορμή το εξώδικο που έλαβε προ ολίγων ημερών από τον πατέρα της, Λέο Λέανδρο.

    Όλα ξεκίνησαν από την επικείμενη συναυλία της τραγουδίστριας στο Ηρώδειο στις 6 Σεπτεμβρίου και την άρνηση του πατέρα της να ερμηνευτεί από την ίδια οποιοδήποτε κομμάτι του.

    nakas
    Με τη σειρά της λοιπόν, η τραγουδίστρια εξηγεί τι πραγματικά έχει συμβεί με το εξώδικο, αλλά και ποιές είναι οι σχέσεις με τον πατέρα της, Λέο Λέανδρο.

    Το εξώδικο δεν αφορούσε εμένα αλλά την εταιρεία που διοργανώνει τη συναυλία. Από λάθος δεν ανέφεραν το όνομά του και το άλλαξαν βεβαίως αμέσως μόλις το είδαν και για μένα βέβαια είναι κάτι φυσικό να αναφέρω τον πατέρα μου στις συναυλίες μου, γιατί είναι μέρος της προσωπικής και επαγγελματικής μου ζωής. Από τη δική μου πλευρά οι σχέσεις είναι καλές. Ο πατέρας μου είναι μέσα στην καρδιά μου και εκεί θα μείνει, γιατί και με μεγάλωσε και μου έγραψε τα ωραιότερα τραγούδια του κόσμου», είπε αρχικά η Βίκυ Λέανδρος.

    Η συνεργασία με τον πατέρα σας, ο οποίος ήταν συνθέτης και παγκόσμιος παραγωγός, πώς ήταν; Είχατε έρθει ποτέ σε ρήξη μαζί του κατά τη διάρκειά της;

    Βασικά συμφωνούσαμε, γιατί μου άφηνε μεγάλη ελευθερία να διαλέγω τα τραγούδια. Δυο – τρία τραγούδια ήθελε να διαλέγει εκείνος και να σας πω μετά διαπίστωσα, ότι αυτά ήταν τα εμπορικά, που πουλούσαν κι εγώ διάλεγα τις μπαλάντες και αυτά που άρεσαν ιδιαίτερα σε μένα.

    Όταν ήμουν πολύ μικρή, οι γονείς μου δεν με ενθάρρυναν καθόλου να ασχοληθώ με το τραγούδι. Ο πατέρας μου ήταν αρχικά τραγουδιστής και στη συνέχεια είχε πολύ μεγάλο ταλέντο στη σύνθεση και στην παραγωγή. Και έτσι κάναμε μια δοκιμή, ήταν και για μας σαν ένα ωραίο αστείο. Μπήκαμε στο στούντιο, κάναμε ένα δισκάκι και τότε κατάλαβα ότι είναι αυτό που θέλω να κάνω στη ζωή μου και εκείνος με βοήθησε.

    Ο πατέρας μου ήταν ως συνθέτης πολύ καλός, εγώ πάλι με τη φωνή μου, και η παραγωγή του ήταν πολύ προχωρημένη. Αλλιώς, να σας πω την αλήθεια, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε επιτυχημένοι σε όλο τον κόσμο. Η παραγωγή παίζει μεγάλο ρόλο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αιτωλοακαρνανία: Πυρκαγιά από κεραυνό σκότωσε 150 ζώα σε στάβλο, δείτε φωτογραφίες

    Μεγάλη καταστροφή προκάλεσε κεραυνός, που προκάλεσε φωτιά σε στάβλο στον Εμπεσό...

    Άνδρας από την Αλβανία βίασε τη γυναίκα του και χτύπησε με μπουνιά την ανήλικη κόρη του

    Στη σύλληψη ενός 36χρονου άνδρα από την Αλβανία για βιασμό και ενδοοικογενειακή...

    ΠΑΤΡΑ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Στο ίδιο έργο θεατές !

    Η Εμπορική Ανανέωση δια των εκπροσώπων της Γιάννη Ρούπα...
    Best Shop