Συνάντηση μεταξύ του Υφυπουργού Ναυτιλίας Στέφανου Γκίκα και του Προέδρου του ΕΦΕΠΑΕ Πλάτωνα Μαρλαφέκα

    Ημερομηνία:

    Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου μεταξύ του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κου Στέφανου Γκίκα και του Προέδρου του ΕΦΕΠΑΕ κου Πλάτωνα Μαρλαφέκα. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κος Εμμανουήλ Κουτουλάκης, ο Γενικός Διευθυντής του ΕΦΕΠΑΕ κος Αλέξανδρος Μακρής και στελέχη του Υπουργείου και του φορέα.

    Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσε η πορεία υλοποίησης του μέτρου «Μεταφορικό Ισοδύναμο για επιχειρήσεις», τη διαχείριση του οποίου έχει αναλάβει ο ΕΦΕΠΑΕ από το 2018. Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ κος Πλάτων Μαρλαφέκας ανέφερε ότι μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί πάνω από 85.000 αιτήσεις για χρηματοδότηση, ύψους περίπου 182.000.000 €, ενώ έχουν ήδη καταβληθεί πάνω από 90.000.000 € σε 25.000 νησιωτικές επιχειρήσεις.

    nakas

    Οι κκ Γκίκας και Μαρλαφέκας τόνισαν ότι το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και ο ΕΦΕΠΑΕ θα συνεχίσουν να συνεργάζονται στενά και αποτελεσματικά, ώστε το Μεταφορικό ισοδύναμο να αποτελεί ένα βασικό εργαλείο με κύριο στόχο την ενίσχυση της συνοχής και ανάπτυξης των νησιωτικών περιοχών.

    Συνάντηση μεταξύ του Υφυπουργού Ναυτιλίας Στέφανου Γκίκα και του Προέδρου του ΕΦΕΠΑΕ Πλάτωνα Μαρλαφέκα Συνάντηση μεταξύ του Υφυπουργού Ναυτιλίας Στέφανου Γκίκα και του Προέδρου του ΕΦΕΠΑΕ Πλάτωνα Μαρλαφέκα

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το παραλιακό μας τείχος

    Του Δημήτρη Νταλαπέρα, μέλους Πολιτικού Συμβουλίου σπιράλ Η Πάτρα ίσως...

    Επίσκεψη του κου. Γ.Ντάνου, δημιουργού της μπύρας ‘’Ammousa’’, στο Επιμελητήριο Αχαΐας.

    Με μεγάλη χαρά ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαϊας κ....

    Το Επιμελητήριο Αχαΐας θα συμμετέχει στην 88η ΔΕΘ  με επιχειρήσεις- μέλη του

    Μετά την επιτυχημένη παρουσία όλων αυτών των ετών στη...

    ΔΕΥΑΠ: Εργασίες μετατόπισης δικτύου ύδρευσης στο κέντρο, την Πέμπτη

    Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι την  Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου...
    Best Shop