Επίσκεψη του κου. Γ.Ντάνου, δημιουργού της μπύρας ‘’Ammousa’’, στο Επιμελητήριο Αχαΐας.

    Ημερομηνία:

    Με μεγάλη χαρά ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαϊας κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας, υποδέχθηκε στο Επιμελητήριο τον δημιουργό της Πατρινής μπύρας «Ammousa», κ. Γιώργο Ντάνο,  προκειμένου να τον συγχαρεί για μια ακόμη σημαντική, παγκόσμια διάκριση που έλαβε πρόσφατα η επιχείρηση.

    Η «Ammousa» συγκαταλέγεται στην ομάδα των επιχειρήσεων που έχουν συμμετάσχει με αξιοσημείωτη επιτυχία σε πολλές εγχώριες και διεθνείς Εκθέσεις, με παρουσίες και αποστολές που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αχαΐας.

    nakas

    Η μπύρα «Ammousa» είναι ήδη πολυβραβευμένη και μέσα σε περίπου πέντε  χρόνια κατάφερε σήμερα να συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ελληνικές μπύρες. Η νέα της διάκριση έγινε τον Αύγουστο στα «WorldBeerAwards»που πραγματοποιήθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου κατέκτησε την Ασημένια Διάκριση ανάμεσα σε χιλιάδες μπύρες, με την διαδικασία της «τυφλής γευσιγνωσίας».

    Ο κ. Μαρλαφέκας συνεχάρη τον κ. Ντάνο για τη νέα αυτή επιτυχία της εταιρείας και του δήλωσε την αμέριστη στήριξη του Επιμελητηρίου στην προσπάθεια να καθιερωθεί ακόμη περισσότερο στην κορυφή η μπύρα «Ammousa».

    Μια προσπάθεια που ξεκίνησε από τον οικιακή και μετέβη στην επαγγελματική ζυθοποίηση μέσα σε χρόνους – ρεκόρ και που όπως είπε «αποτελεί παράδειγμα αποτελεσματικής και επίμονης δουλειάς που ξεκίνησε από το πάθος ενός και μόνο ανθρώπου και εξελίχθηκε σε ένα εξαιρετικά ποιοτικό προϊόν που κερδίζει συνεχώς έδαφος στην αγορά».

    Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, με αφορμή την συνάντηση με τον κ. Ντάνο, κάλεσε τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων της Αχαϊας αλλά και τους καταναλωτές «να στηρίζουν τα τοπικά προϊόντα ποιότητας όπως είναι η «Ammousa», από τα ράφια και τα τραπέζια των καταστημάτων τους μέχρι τις αγορές τους, έτσι ώστε η περιοχή μας να αποκτά στην πράξη – και με υποστηρικτές εμάς τους ίδιους – ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το παραλιακό μας τείχος

    Του Δημήτρη Νταλαπέρα, μέλους Πολιτικού Συμβουλίου σπιράλ Η Πάτρα ίσως...

    Το Επιμελητήριο Αχαΐας θα συμμετέχει στην 88η ΔΕΘ  με επιχειρήσεις- μέλη του

    Μετά την επιτυχημένη παρουσία όλων αυτών των ετών στη...

    ΔΕΥΑΠ: Εργασίες μετατόπισης δικτύου ύδρευσης στο κέντρο, την Πέμπτη

    Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι την  Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου...

    Φιλανθρωπική συναυλία από τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Ιερά Μητρόπολη Πατρών

    Με την ευκαιρία της συναυλίας που διοργανώνουν Μητρόπολη Πατρών...
    Best Shop