ΠΑΤΡΑ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Στο ίδιο έργο θεατές !

    Ημερομηνία:

    Η Εμπορική Ανανέωση δια των εκπροσώπων της Γιάννη Ρούπα και Παναγιώτη Γουρδούπη, συμμετείχε στο διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης 03-09-2024 του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας.

    Στο χθεσινό συμβούλιο αποκαλύφθηκαν όλα. Με αφορμή την εσωτερική διαμάχη του Προεδρείου, «ξέχασαν» να αποδώσουν την δέουσα τιμή στον εκλιπόντα πρώην Πρόεδρο, Αλέξανδρο Τρακαδά, «ξέχασαν» ότι το open mall πρέπει να ολοκληρωθεί έως το τέλος του έτους, «ξέχασαν» τα προβλήματα της μικρομεσαίας επιχείρησης, «ξέχασαν» το ρόλο του Ιστορικού Συλλόγου μας.

    nakas

    Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται.. και όλα εις βάρος του πατρινού εμπορίου.

    Μετά την καθαίρεση του κ. Ζαφειρόπουλου από την θέση του προέδρου, πριν από 6 περίπου μήνες, η νέα Πρόεδρος βρίσκεται πλέον και αυτή ένα βήμα πριν την έξοδο. Οι εσωτερικές αντιπαραθέσεις της παράταξης που έχει αγκιστρωθεί και διοικεί τα τελευταία χρόνια τον Εμπορικό Σύλλογο και οι θέσεις στις καρέκλες, δημιουργούν εκ νέου προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου μας.

    Στο χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο, έλαμψαν δια της απουσίας τους 7 μέλη της διοίκησης, προτάσσοντας τον προσωπικό τους εγωισμό και τα «εσωκομματικά» τους, αδιαφορώντας για τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν το πατρινό εμπόριο.

    Καλούμε την κ. Πρόεδρο να δώσει άμεσα δημόσια εξήγηση για όλα όσα συμβαίνουν και παράλληλα καλούμε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί, να αφήσουν πίσω προσωπικές αντιπαραθέσεις και να συνταχθούν μαζί μας με στόχο την ανανέωση του Συλλόγου μας.

    Η Εμπορική Ανανέωση αποδεικνύεται ότι είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να προχωρήσει μπροστά το σύλλογο, ακομμάτιστα, συλλογικά και δημοκρατικά.

    Δεν θα δώσουμε σε κανένα λευκή επιταγή, αν δεν εξασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου μας, του Συλλόγου όλων των πατρινών εμπόρων.

    Εμείς ως παράταξη τα τελευταία δυόμιση χρόνια δεχόμαστε τα πυρά τους γιατί αντιμαχόμαστε το παλαιό κατεστημένο, γιατί προσπαθούμε να αλλάξουμε τον Σύλλογο προς όφελος όλων το συναδέλφων εμπόρων.

    Η Εμπορική ανανέωση επιβεβαιώνεται για ακόμα μία φορά!! Ο Εμπορικός Σύλλογος χρειάζεται αλλαγή σελίδας!

     

    Για την Εμπορική Ανανέωση

    Γιάννης Ρούπας

    ΠΑΤΡΑ - ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Στο ίδιο έργο θεατές ! ΠΑΤΡΑ - ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Στο ίδιο έργο θεατές !

    Προηγούμενο άρθρο

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το παραλιακό μας τείχος

    Του Δημήτρη Νταλαπέρα, μέλους Πολιτικού Συμβουλίου σπιράλ Η Πάτρα ίσως...

    Επίσκεψη του κου. Γ.Ντάνου, δημιουργού της μπύρας ‘’Ammousa’’, στο Επιμελητήριο Αχαΐας.

    Με μεγάλη χαρά ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαϊας κ....

    Το Επιμελητήριο Αχαΐας θα συμμετέχει στην 88η ΔΕΘ  με επιχειρήσεις- μέλη του

    Μετά την επιτυχημένη παρουσία όλων αυτών των ετών στη...

    ΔΕΥΑΠ: Εργασίες μετατόπισης δικτύου ύδρευσης στο κέντρο, την Πέμπτη

    Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι την  Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου...
    Best Shop