Άδωνις Γεωργιάδης: «Έχουμε ρεκόρ χειρουργείων και μείωση της λίστας αναμονής για 23 χιλιάδες ασθενείς»

    Ημερομηνία:

    «Να ξέρει ο κόσμος ότι εδώ γίνεται μία προπαγάνδα τεραστίου μεγέθους», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία.

    nakas

    Για τα δημοσιεύματα που θέλουν τα δημόσια νοσοκομεία να διαλύονται αλλά και για την κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τον Παύλο Πολάκη και την υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ, μίλησε σήμερα το πρωί (04.09.2024) ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΣΚΑΙ.

    «Την ώρα που κάποιοι υποστηρίζουν ότι διαλύεται το ΕΣΥ, έχουμε ρεκόρ χειρουργείων όλων των εποχών, μείωση κατά 23 χιλιάδες στη λίστα αναμονής χειρουργείων και το μεγαλύτερο πρόγραμμα κτιριολογικής ανακαίνισης των Νοσοκομείων του ΕΣΥ και των Κέντρων Υγείας. Να ξέρει ο κόσμος ότι εδώ γίνεται μία προπαγάνδα τεραστίου μεγέθους», δήλωσε.

    «Ο Πολάκης κατηγόρησε αυτούς τους ανθρώπους για παράνομο πλουτισμό, για ψευδές πόθεν έσχες, για απιστία σε βαθμό κακουργήματος. Αθωώθηκαν από όλα. Αυτή η αθώωση είναι η πέμπτη, δεν είναι η πρώτη αθώωση. Είχαν πέντε βαριές κατηγορίες και έχουν κερδίσει πέντε διαφορετικά δικαστήρια.

    Το ότι απολύθηκαν εργαζόμενοι για πολιτικούς λόγους από το δημόσιο και καταστράφηκε η ζωή τους, δεν έχουν συγκινήσει έναν στον τομέα ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ;», κατέληξε ο ίδιος.

    «Όσο μικραίνει ο ΣΥΡΙΖΑ μεγαλώνει ο Πολάκης»

    Τέλος, αναφερόμενος στις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ και στο ενδεχόμενο ο Παύλος Πολάκης να γίνει Πρόεδρος του κόμματος, δεν το απέκλεισε:

    «Όσο μικραίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, τόσο μεγαλώνει ο Πολάκης. Δεν το αποκλείω να γίνει αρχηγός. Το θεωρώ και πιθανό. Βέβαια αν γίνει αυτό, θα «καθαρίσει» και τον Παππά. Στο τέλος, το ξεκαθάρισμα το μεγάλο θα είναι Πολάκης-Παππάς», κατέληξε ο υπουργός Υγείας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αιτωλοακαρνανία: Πυρκαγιά από κεραυνό σκότωσε 150 ζώα σε στάβλο, δείτε φωτογραφίες

    Μεγάλη καταστροφή προκάλεσε κεραυνός, που προκάλεσε φωτιά σε στάβλο στον Εμπεσό...

    Άνδρας από την Αλβανία βίασε τη γυναίκα του και χτύπησε με μπουνιά την ανήλικη κόρη του

    Στη σύλληψη ενός 36χρονου άνδρα από την Αλβανία για βιασμό και ενδοοικογενειακή...

    ΠΑΤΡΑ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Στο ίδιο έργο θεατές !

    Η Εμπορική Ανανέωση δια των εκπροσώπων της Γιάννη Ρούπα...

    Το παραλιακό μας τείχος

    Του Δημήτρη Νταλαπέρα, μέλους Πολιτικού Συμβουλίου σπιράλ Η Πάτρα ίσως...
    Best Shop